- Katılım
- 20 Ara 2023
- Mesajlar
- 600
le male le parfum
daha önce mesafeliydim. bugün hoşuma gitti
daha önce mesafeliydim. bugün hoşuma gitti
Her zaman söylüyorum;çok underrated bir parfüm.Kalıcılığı "Güncel" Tom Ford serisinin tüm parfümlerinden başarılı bana göre,koku güzelliği muazam.Dışarıyı ve sizi yormuyor,koku lineer ilerlemediği için günlerce kokuyu hissedebiliyorsunuz.Tom Ford Eau D'Ombre Leather kullandım. Açılışta tarçınlı zencefilli kurabiye tadında bir vanilya patlaması yaşatıyor. Ortalara doğru da baharatlı vanilyalı bir tad ile lastik akoru ortaya çıkıyor. Açılışı iştah açıcı olmuş masaya bol tarçınlı salep gelmiş gibi hissettirdi. YSL Babycat'i denemedim ama Rosendo Mateu No 5'i denedim ve bu ile o çok benzer. O biraz daha feminen gelmişti bu ne sağcı ne solcu tam merkez parfümü olmuş, kadınlarda erkekler de kullanır.
Bence de çok çok iyi bir parfüm. Tek sıkıntısı performansı, o da EDT olmasından kaynaklı.Her zaman söylüyorum;çok underrated bir parfüm.Kalıcılığı "Güncel" Tom Ford serisinin tüm parfümlerinden başarılı bana göre,koku güzelliği muazam.Dışarıyı ve sizi yormuyor,koku lineer ilerlemediği için günlerce kokuyu hissedebiliyorsunuz.
Ben performansı olarak bir handikap yaşamadım,hatta kalıcılığı bana bir yerden sonra sıkıcı geliyor.Bence de çok çok iyi bir parfüm. Tek sıkıntısı performansı, o da EDT olmasından kaynaklı.
Her zaman söylüyorum;çok underrated bir parfüm.Kalıcılığı "Güncel" Tom Ford serisinin tüm parfümlerinden başarılı bana göre,koku güzelliği muazam.Dışarıyı ve sizi yormuyor,koku lineer ilerlemediği için günlerce kokuyu hissedebiliyorsunuz.