Yabancı dizi izleyenler kimler?

ersan_u

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2015
Mesajlar
557
Rome yani Roma..
Harika bir dizi gerçekten de 2. sezon 3. bölümdeyim,fena sürüklüyor insanı..
1. sezon 11. bölüm favorim.. (Spoiler vermeyeyim. )) Mutlaka izleyin..
 
U

Ustad

Misafir
Rome yani Roma..
Harika bir dizi gerçekten de 2. sezon 3. bölümdeyim,fena sürüklüyor insanı..
1. sezon 11. bölüm favorim.. (Spoiler vermeyeyim. )) Mutlaka izleyin..
Çocuklardan dolayi çok firsatim olmasada person of interest ve the walking dead i takip etmeye çalişiyorum
 

sercankaf

Pure Parfum
Katılım
8 Eyl 2015
Mesajlar
794
Game of Thrones, House of Cards.
Eskiden daha cok dizi izlerdim. Heroes, Prison Break ve Lost'u unutamam :)
 

aksoy84

Eau de Cologne
Katılım
6 Eki 2015
Mesajlar
25
En bomba eğlenceli yabancı dizi bence şuanda ''Shameless''bu diziye başlayıpta 3-4 bölüm izlemeden kalkan çok az olur replikler şahane..
http://listelist.com/shameless-dizisi/
Diğerleri;
-Homeland
-The 100
-Suits
-The Walking Dead
-Banshee
-Spartacus (Efsaneydi)
 

None

Extrait de Parfum
Katılım
10 Eyl 2015
Mesajlar
559
true detective izliyorum.

İlk 2.sezonu izledim. Zaten her sezon konuları ve oyuncuları farklı oluyor.Farklı dizi gibi.Bu haftada 1. sezonu izlemeye başladım.

2. sezonu cok beğenmiştim rant ve mafya önplandaydı.Oyuncular ustaca ve çoğunuzda biliyorsunuzdur.

1. sezon ağır ilerlesede gizem adamı iyice sürüklüyor.Karakterler 10 numara. Hepinize tavsiye ederim.
 

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
NARCOS u izleyin beyler hastası oldum. Pablo Escobar ın hayat hikayesini anlatıyor... Fazlasıyla tatmin edici öyle Scarface falan seviyorsanız kaçırmayın !!!
 

aksoy84

Eau de Cologne
Katılım
6 Eki 2015
Mesajlar
25
Yeni dizi başladı 2015 yapımı ''Blindspot'' tavsiye ederim.Ayrıca Walkin Dead sezona bugün başlıyor takip edenlere duyrulur.
 

None

Extrait de Parfum
Katılım
10 Eyl 2015
Mesajlar
559
NARCOS u izleyin beyler hastası oldum. Pablo Escobar ın hayat hikayesini anlatıyor... Fazlasıyla tatmin edici öyle Scarface falan seviyorsanız kaçırmayın !!!
Hoam dun gece 3.bölüü bitirdim beğendim diziyi güzel bir mafya dizisi.Intro muzıgıne bayıldım !
 

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
aynen süper dizi :) escobarın hayatı hep ilgimi çekmiştir zaten...
 

Tarkan

Eau de Toilette
Katılım
4 Nis 2015
Mesajlar
76
Faal olarak izlediğim
Walking Dead
True dedektif
Breaking bad
Da vinci
californication
Csı.. Yaklaşık 1.5 tb arşiv var o yüzden takip etmek gayet kolay benim için..
 

GökhaN

Eau de Cologne
Katılım
29 Eyl 2015
Mesajlar
23
hocam çok fazla yabancı dizi izlerim ama şimdi hatırladıklarımı yazayım
Narcos,Himym,prisonbreak,Mr Robot , Blue mountain state , Spartacus serisi ,The big bang theory ,Seinfeld ve Game of throns.
 

asumer

Founder Administrator
Yönetici
Katılım
25 Şub 2015
Mesajlar
1,657
en son düzenli izlediğim tv dizisi asmalı konak'tı heralde :D galatasaray olmazsa zaten televizyon ile aramızda ciddi mesafeler var
 

Eser

Eau de Toilette
Katılım
25 Mar 2015
Mesajlar
138
THe 100 izliyorum. Günde 5-6 bölüm kadar ve hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Ama yeni başlayacaklar için önerim ya 5-6 sezon olan bir dizi seçmeleri yada komple bitmiş bir dizi seçmeleri.
 

zehir25

Eau de Cologne
Katılım
25 Eyl 2015
Mesajlar
38
Liste genisliyebilir

Arrow
Haven
Under the dome
Mr.robot
The last ship 2.sezon nasil gecti anlamadim.
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Moonlighting.jpg
Arkadaşlar, millet, sizlere '' Moonlight '' ( 1985-1989 ) türkçesi '' Mavi ay '' amerikan dizisini öneririm. '' Cybill shepherd'' , '' Bruce wills '' in başrollerini paylaştığı harika bir dedektif filmi. Aslında fazla bölümü yok, 66 bölüm..

Bu dizi hakkında biraz konuşmak istiyorum. Cybill shephered yüzünden mi bruce abim yüzünden mi çok severek izlerdim veya dizi güzel diyemi? Gerçi sadece tek izleyen ben değildim. Bu da demek ki filmin akıcılığı ve konusu çok iyi idi.

Zaten polisiye filmleri eğer iyi oyuncular falan varsa çok akıcıdır çünkü konu çok. Mevcut polisiye dosyalarından çok konu çıkar. Tabi ara sıra renkli konularda olsa güzel olur ve bu dizide bolca vardı bence :)

Belkide bir dönem platonikliğimi bu filme bağlayabilirim. Ben bayanlara açılma konusunda bir dönem çok kapalı idim. Zaten kolay kolay bir bayana şu anda gidip konuşmak için çok emin olmam lazım ve onun tamamlamalarını beklerim. Adım çıkacağına bekar ölmeye razıyım. Rabbim allah vermezse vermez, o bilir. Biz istemeye devam :) :cool:

Efendim uzun süre bunlar aşıktırlar. bir gün iyice açılacaktır serseri ama efendilik ruhuda taşıyan bruce abim ve cybill hanıma açılacakken suprizle karşılaşır. anlatmayayım, diziyi izleyin :D .. keşke 10 larca sene bu dizi çekilseydi ya ..

çok sıcak, sevimli aile ortamı bulmuştum dizide. normalde eskiden 9-10 da yatardık. çocuğuz o zamanlar. Çek yata yatardım. Saat 10 buçuk veya 11 suları. ben 23:00 diye hatırlıyorum yani gece 11 . Dizi başlardı. Bazen uykum ağır basar uyurdum. Çok güzel bir dizi idi ya. Aklımda idi zaten, şimdi gene geldi. Bu diziye başlayacağım gene netten :) . hatta indiririm tüm seriyi inşallah ..

Ya cuma gününden sonraki cumartesi gecesi idi ya da perşembe den sonraki gece ama altta da ayzıyor, sanırım cuma dan sonraki gece idi..

Dizinin netten alıntı anlatımı : ''

Mavi Ay (İngilizce: Moonlighting), eski model Maddie Hayes ile esprili dedektif David Addison'un maceralarını anlatan, Mart 1985 ile Mayıs 1989 arasında ABC televizyonunda toplam 66 bölüm olarak yayınlanmış TV dizisidir. Türkiye'de Cuma geceleri TRT 1'de yayınlandıktan yıllar sonra Digiturk'ün Comedymax ve Retromax adlı kanallarında ayrıca TNT kanalında da gösterilmiştir.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]
  • Madelina (Maddie) Hayes – Cybill Shepherd
  • David Addison – Bruce Willis
  • Agnes DiPesto – Allyce Beasley
  • Herbert Viyola – Curtis Armstrong

Televizyon dizisi ile ilgili bu madde bir taslaktır. ''''''''''2

Seinfield . Aslında yozlaşmışlık yanı çok. mavi ay çok muhafazakar bu diziye göre ama aslında amerikan halkının bir kısmını yansıtıyor. mesela dizide şöyle bir konuşma geçiyor. eski iki sevgili artık arkadaşlar ve diyorlar ki artık sadece seks yapalım ama sevgili değiliz, bunun dışında arkadaş gibiyiz. bir ara deniyorlar falan.

bu arada seinfield bir yahudi komedyen, standup çı ama tabi cem yılmaz ın eline su dökemezse de işte eh idare eder. sempatik biri.. Normalde de filmde de aynı kişi seinfield... Öyle deniyor dizide de..

bir defasında nazilere iyi dokundurmuştu. bilinmeyen bir nazi geliyor yazar. Bunlar onun limuzinine biniyor. seinfeield in haylaz şişman arkadaşı var, kanki genelde. limuzinde nazi hayranı bayan, yazara her şeyini verecek durumda, hayranlıkta. bununla dalga geçmişler..

Genelde zevkle izlediğim bir komedi dizisiydi seinfield. erkek bayan ilişkilerine çok açıkca anlatabiliyor. seyredilebilir bence.

Dawson's Creek güzel bir gençlik dizisi. Bolca izlerdim. Pek çok kahraman var, bu açıdan akıcı idi. Ama şimdi özellikle izler misin deseler, tekrar izlemeyi düşünmem gibime geliyor..

Simpsons çizgi filmide güzeldi. Son zamanlarda umarım saçmalamamışlardır. Seyrettiğiniz zaman bu espirileri nasıl buldular diyorsunuz. Hayatın espirili olaylarını anlatan çok hoş bir çizgi dizi.. Güldürürken düşünüren türk deyimi gibi bir çizgi film :cool::)

Bunun dışında pek çok güzel anime falan var.

Tabi güzel dizi çok izleyeceğim inşallah da dizilerde gerçeklik yok. Mesela dizide anne oğulu oynayan kişi normalde sevgili oluyor gerçek hayatta. Ama normalde bence bu gerçek hayatta mümkün değil kağıt üstünde de . Tabi maalesef sapıklar var. Allah öyle yaratmışki, anne şefkat ama evlenmek için hoşlandığın bayan çok daha değişik görünüyor falan...

Bruce wills abimin filmi genelde tekrar tekrar izlenir. Maşallah türk filmlerinde de öyle örnekler var. Mesela kemal sunal abim :) :cool:;):)
 
Son düzenleme:
U

Ustad

Misafir
Mavi ay ı bende izlerdim. Güzel bir diziydi onun dışında eskilerden a takımı ve macgyver da aklıma geliyor.
Şimdilerde ise walking dead, person of interest ve heroes reborn u izliyorum.
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Mavi ay ı bende izlerdim. Güzel bir diziydi onun dışında eskilerden a takımı ve macgyver da aklıma geliyor.
Şimdilerde ise walking dead, person of interest ve heroes reborn u izliyorum.

macgyver evet güzel zaman geçilecek, heyacanlı dizilerden. Demiri yere vuruyor ve mıknatıs özelliği kazanıyor kısa süre gibi fiziksel ve başka kimyasal falan bilimsel bilgileri kullanarak düşmanlardan kaçıyor veya alt ediyor :D:cool:. demir çubuk şiddetle yere vurulduğunda kısa süre mıknatıslaşıyor ve kapının arkasından anahtarı mı ne alıyordu..

bir keresinde buzluğa kapatıyorlar. suyu eritmesini unuttumda, eriyen suyu kilide döküyor ve su donunca genleşir ve kilit kırılıyor. gerçekte olur mu bilmiyorum ama haha :D:p . işte bunun gibi etrafındaki maddeleri kullanarak ilmi bilgisiyle, patlatmalar yapıyor, falan filan :D :p:D.

daha eskiler aklıma geldi '' Ustad '' bey, arkadaşım .
'' san fransisko sokakları '' , '' San Fransisco Sokakları (The Street of SanFrancisco) . ''

StreetsOfSanFrancisco_title.jpg
San Fransisco Sokaklarѭ (The Street of San Francisco) ..jpg

dizide tecrübeli polis aktörün yardımcısı başka biri gibi aklımda ama neyse paylaşayım. Vay be belki ilkokula bile gitmiyorduk, bu diziyi siyah beyaz televizyondan izlerdik. güzel filmdi. san fransizco olurda, engebeli yollarında araba ile kovalamaca olmaz mı :D :D:cool::p:) . arabalar zıplar iner falan filan. öyle sahneler oluyor olmalı.. Ailece izlerdik.. Zaten tek kanal haha :D :eek::D:)

böyle dizileride akşamdan sonra çıkarıyorlardı galiba. gün içinde tekrarını hatırlamıyorum. vay be regulatörü dışardan televizyonlar. Elektrik akımı değiştiğinden televizyon bozulmasın diye idi galiba...

bak bu dizide izlenir bence. filmide varmış gibi gördüm demin ararken , bilmiyorum. dizisi var ama. Oynayanlar '' Karl malden '' ve daha bilinen şu an '' Michael Douglas '' . Ve pek çok oyuncu ... Karl malden in o karakteristik burunu ve yüzü aklıma işlenmiş arkadaşlar. Çok hoş dizi idi o zamanlar ve şimdide güzel gidebilir..

daha aklıma dizi gelirse yeni mesajlar yazabilirim ;);):)
 
Son düzenleme:

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
'' mavi ay '' , '' moonlighting '' dizisi başrol oyuncularının resimlerini paylaşayım, küçük boyutlu...

Still of Bruce Willis and Cybill Shepherd in Moonlighting afiş mavi ay.jpg


resimleri küçük boyutlu koyuyorum, üzerine tıklarsınız büyütmek için :

Still of Bruce Willis and Cybill Shepherd in Moonlighting 3 magy kızgın k.jpg Still of Bruce Willis and Cybill Shepherd in Moonlighting 4 mavi ay k.jpg

neşeli bir dizi idi. Son bölümlerde iki oyuncu çıktı nedense. Onlarda sevimli idi de nedense bruce willis ve cybill ikinci planda idi bir ara . Kim bilir artık çok ünlü olunca belki başka ücretli işler alıyorlardı ..

resmin birinde magy kızgın, david şaşkın :) . Oluyordu böyle şeyler :D:cool::cool:
 

fragranstein

Eau de Toilette
Katılım
17 Kas 2015
Mesajlar
77
Merhaba, en son fantastik / kurgu dalında Fringe dizisinin 5 sezonunu soluksuz arka arkaya izlemiştim. Şu an Polisiye / Dram sayılabilecek Breaking Bad dizisini seyrediyorum, hayli ilginç bir ilerleyişi var, tavsiye ederim :)
 
Üst