THİERRY MUGLER ALİEN

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,047
O bir yabancı, o bu dünyaya ait olamayacak kadar güzel. Hemen içeriğini söyleyeyim: Açılış notası yasemin, orta notlarda odunsu akorlar var. Bazda ise kehribar. Ben niye bu parfümü burada yorumlamamışım ki... Tembelim biraz sanırım. Öncesinde bir 60 ml. kullanmışlığım, bende şimdi ise parfüm koleksiyonumun genişlemesi sebebiyle bir 30 ml. lik var. Cümle bir garip oldu biliyorum. Neyse... Ya bu çok sıcak bir parfüm, çok kadınsı. Fragranticaya baktım kimisine çok yapay gelmiş olsa da , bence değil. Nefis kokuyor, öyle böyle değil. Bunun bir de kız kardeşi var Alien Essence Absolue diye. Benim için Alienı alt edebilen tek kokudur. Mugler parfümleri aşırı kalıcı ve çok kadınsı. Benim gibi yoğun parfüm sevenlere çok uygun. Parfüm yalnızca sonbahar ve kış kullanımına uygun. Belki ılık yaz gecelerinde bir-iki fıs sıkılabilir. Ben bu parfümü genç kızlara yakıştıramıyorum. Parfüm 25 yaş ve üzeri kadın kullanımına uygun. Kadın kullanımına uygun diyorum, Alien kullanan bir erkek tasavvur edemiyorum. Kusura bakmayın. Bu parfüm tam bir koridor kokusu. Sıktığınızda ardınızdan bir koku bulutu geliyor. Yani silajı da süper. Kısacası çok dikkat çeken, çok kalıcı bir kışlık parfüm arasanız Alien alabilirsiniz.
 

A☆MEN

Perfume Lover
Katılım
28 Haz 2016
Mesajlar
1,355
Performansini cok begendigim bir koku ,kadin kokusu olasada rahatlikla kullanabilecegim bir urun lakin gecenlerde denedigim absolute versiyonu daha fazla hosuma gitti.
 

ozlemcixxx

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
1,083
2 gündür kafayı buna taktım yaa mutlaka benim olmalı şişe tasarimi da cok guzel absolue yi denemedim denemek icin can atıyorum
 

Libra

Pure Parfum
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,085
İkisi de güzel ama absolue kesinlikle daha kalıcı...
 

Selbie

Eau de Parfum
Katılım
24 Eki 2017
Mesajlar
233
Absolue versiyonu 2,5 senedir koleksiyonum en değerli kokusuyken klasik versiyonunu 1 aydır kullanmaktayım.Aradaki fark nedir derseniz;klasik Alien 'nın notalarındaki yasemin ve beyaz çiçeklerin baskınlığından gelen çiçeksi aromalarla bir tarafı ferah hissetirirken, amberin derinlerde sakince oluşturduğu bazla da aynı zamanda sıcak hissettirmesi.Absolue olanı ise; balsamic amberin baskınlığı nedeniyle çiçeksi notaların çok daha geride kalarak kokunun oryantelleşmiş sımsıcak hali. Sıktığım hergün bana çağrıştırdığı şey;altın elementinin bir kokusu olsaydı kesinlikle Alien Absolue olurdu:cool:
Absolue versiyonu özellikle erkekler tarafından:D çok beğenilmekle birlikte,1 aydır klasik versiyonunu kullandığım günlerde iltifatlar sadece kadınlardan gelmektedir:oops:Sonuç olarak iki Alienımı da ayrı ayrı seviyorum,kesinlikle kalıcılıkları ve silajlarıyla fiyatlarını çokça hakeden eşsiz kokular!
 

ҠƱĿҠƐDĪSĪ

Eau de Parfum
Katılım
24 Ağu 2017
Mesajlar
207
Alien cok begenerek kullandığım bi koku. Parfümümü gün içerisinde yenileme durumum yoksa asla riske atmadan tek sıkacağım koku Alien dir . Bunun kadar kalıcı bir parfüm daha kullanmadım hiç. Absolu olan versiyonuna da bu kış gözümü kestirdim.
 
Üst