Ralph Lauren Romance Man

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,392
cded8724da829813ca6f0845d59f3414.jpg


Ralph Lauren Romance Man Vintage

Parfümün piyasaya çıkış tarihi 1999 dur. Üretimi durdurulmuştur. Parfümün burnu Antonie Lui dir.

Parfümün başlangıcı çok modern ve keyifli. Sakin bir şekilde lavanta, portakal ile başlıyoruz. Bu başlangıç hafif buruk aynı zamanda modern havada olmuş. Daha sonrasında devreye çok doğal olmasada kaliteli olduğunu düşündüğüm meşeyosunu ile frenk üzümünün birlikteliği başlıyor. Bu noktaya kadar sanki citrus içerikli parfümler gibi zaman zaman kendini hissettirmeside hoş olmuş burnu çok yormadan sakince ve keyifli ilerliyor.
Orta notalara geçince biraz feminen olmayan çiçekler hakim olmaya başlıyor. Sanırım bu parfümün dip notalarda vereceğin odunsu birazda maskülen havayı bağlamak için yapılmış.
Dip notalara geldiğimde az önce söylediğim gibi burukluk ile beraber odunsu bir hava hissettim. Bunda çok kaliteli olduğunu düşündüğüm vetiver ve miskin katkısı yüksek diyebilirim.
Parfüm özetle çıkış yılı düşünüldüğünde çok modern fazla geçişleri olmayan ama vermek istediğini kaliteli bir şekilde veren bir parfüm olmuş. Bu parfümü genelde beğenen çok seviyor, beğenmeyenide hiç sevmiyor. Benim burun zevkime göre ortalarda bir parfüm olduğunu söyleyebilirim.

Kalıcılık : 7-8 Saat
Yayılım : 2-3 Saat
Genel Puanım : 6,5/10

Cüneyt Akçetin




Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Meursault

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
21 Haz 2016
Mesajlar
1,725
Elinize sağlık Cüneyt Hocam.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

asumer

Founder Administrator
Yönetici
Katılım
25 Şub 2015
Mesajlar
1,657
Kalemine sağlık cuneytcim. Bahsettigin buruk odunsu yapı taze antep fistginin ham haldeki kabuğunun kokusu.ozellikle mersin antep adana hattında yaşayanların iyi bileceği bir kokudur. Dediğin gibi herkesin sevebileceği tarzda olmamakla birlikte IFRA yasakları sonrası parfum özüne uygun reformule edilemediğinden üretimden kaldırılmıştır.
 
Üst