Parfümler çarpışması : AMOUAGE JUBİLATİON XXV MAN VS İNTERLUDE MAN

Parfümler çarpışması : AMOUAGE JUBİLATİON XXV MAN VS İNTERLUDE MAN


  • Kullanılan toplam oy
    27

None

Extrait de Parfum
Katılım
10 Eyl 2015
Mesajlar
559
Çok acımasızım biliyorum.

Benim oyum İNTERLUDE için ! Arada kullanmak kışın ankaranın ayazında mutluluk veriyor. Kimse beğenmesede olur.
 

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
:) ooo konu güzel bi kıçlık yer açın bakalım :) anketteki iki koku için klişe olacak ama Çocuklarım gibi dersem abartmış olmam. birbirinden bu kadar farklı 2 parfümün karşılaştırılmasını da çok doğru bulmuyorum açıkçası. ama siz yahu illa bi seçim yapacaksın diyorsanız oyumu vintage jubi ye basar geçerim. jubi interlude ile değil farklı hangi parfümle karşılaştırılsa karşılaştırılsın benim şampiyonum zaten. "the king of all kings"
 

Mode XL

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
15 May 2015
Mesajlar
860
Popülerlik üzerine yapılmış bir karşılaştırma olmuş sanırsam yoksa oldukça farklı tarzlarda iki parfüm. Benim oyum açık ara Jubilation için, niche parfümlere bulaşırken ki ilk göz ağrım ben de yeri her zaman başkadır. İnterlude ise kullanamayacak kadar yoğun bulduğum bir parfüm.
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
ikisini de seviyorum bunu söyleyeyim ama son reformulasyon Jubilation'a yakışmadı bence Edit, düzenlemek :" hemen cümle içine düzenleme yaptım. Şunubsöyleyeyim yeni jubilation o kadar kötü bulnadım..

Reformule demek illa kötü tekrar formüle edilmiş parfüm demek değil. Ud kokusu geliyordu kısmen. Jubilationu sevdim... AMOUAGE - Jubilation XXV - for Men Erkek

Ben interlude'dan yana oyumu kullandım Edit2, düzenlemek2: bir düzenlemek de buraya yapayım. Sılaj ve ömür olarak seçimim Interlude ama beni daha iyi anlatan, daha çok hoşuma giden Amouage Jubilation XXV for men.

INTERLUDE güzel vanilyalı falsn güzel tatlı koku notaları var da ilk başlardaki sıcak keskinsi baharatlara ve ayriywten tütsüsünü herkes sevmeyebilir. Ben mesela kıyafette 2.3.gün kokusunu çok sevdim interlude 'nin. İkisini bir düet yaptırayım inşallah. SEÇİMİM şu an Amouage Jubilation.. Değişebilir belki..

Son reformulasyon @Erkan Ağa 'mın da dediği gibi daha kullanılır. Eski versiyon şu an bilmiyorum ama daha yangın yeri gibiymiş. ben gene kullanırdım galiba :D..

Amouage Interlude for men aynı zamanda tam bir performans canavarı.. parfümün fiyatını 4-8 e bölün sonre 7-10 'a bölün, hissedilen fiyatı çıkar. bir kere yazın iki fıs eğer arada sırada sıkmak isterseniz çünkü yazlık parfüm değil bence geenel olarak. Kışın bile 2 fıs yeterli olabiliecektir hadi 4 fıs sık. diğer parfümlerin kiminde 20-23 fıs bunda 7 fısdan da aza geliyor. bir hafta kıyafette kokuyor en az. Ee işte size hissedilen fiyatın çok daha düşük olmasının sebebi..

Bu arada YSL M7 vintage merak edenler, interlude ile tanışabilirler ama daha çok sılajlı, ömrlü ve daha tütsülü, daha baharatlı kısmen diyebilirim.. İçindeki ud'ları çok benzer buldum ben. Bunun dışında çok şey kaybetmezsiniz YSL M7 vintage kullanmamışsanız. ŞEfkatle saran bir ud, çok sevdim..
 
Son düzenleme:

Yavuz14M

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
12 Mar 2019
Mesajlar
655
Interludela aramız kötü uyum sağlayamadık ama jubilation öyle mi sanki hep tanıyormuşum gibi
 
Üst