Kokulu Vucut Losyonlari Crabtree&Evelyn

karmenas

Eau de Cologne
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
65
Parfumlerden sonra en buyuk ilgi alanim vucut bakimina dair losyonlar,yaglar vb..Son donemde en cok kullandiklarim ile konuya baslamak istiyorum.Bir donem Gratislere gelen, neden oldugunu anlamadigim sekilde Gratislerden cekilen Crabtree&Evelyn vucut losyonlari ,peelingleri...

1972 te Cyrus Harvey tarafindan kurulmus bir firma .Isminin ilhamini John Evelyn adli 17.yuzyilda yasamis unlu Ingiliz botanikci ile eczacilikta ve guzellikte kullanilan English Crabapple agacindan almis..
Ilk sabun uretimi ile baslayan firma ,daha sonra dus jelleri,erkek kolonyalari ile devam etmis.Gunumuzde ise banyo urunleri,el kremleri,vucut losyonlari,sabunlar,parfumler,body mist ve ev spa urunlerinden olusan cok genis ve guzel kokan genis bir koleksiyonlari var..
our-story-1.jpg
 
Son düzenleme:

karmenas

Eau de Cologne
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
65
Kullandigim losyonlardan ilki marine agirlikli La Source idi..Antioksidanca zengin iceriginde deniz yosunu ekstresi,nemlendirici deniz kalesi bulunyor..Kokusu oldukca kaliciydi ancak marine kokusundan bir sure sonda biktigim icin farkli urunlere yoneldim:)

1779_alt0.png
 

karmenas

Eau de Cologne
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
65
Nantucket Briar'in cok farkli bi kokusu var.Amber ve gul demis ama ben israrla vetiver kokusu aldim..Cok begendigim bir koku olmasada ,o kadar guzel bir kaliciligi var ki..Erkeklerin kullanimina daha uygun gibi gelmisti..Hala kullaniyorum cok bereketli bir losyon.

Funda ve kusburnu da nemlendirici ozelligini guclendirmis..Ayrica bu isimde parfumu de bulunuyor


81029-nantucket-briar-body-lotion-200ml.jpg
 

karmenas

Eau de Cologne
Katılım
19 Ocak 2018
Mesajlar
65
Iclerinde karisim olarak bana cok farkli gelen
'Tarocco Orange, Eucalyptus & Sage' kan portakali,okaliptus ve adacayi oldukca farkli bir kombinasyon olmus.Kokusu cok kalici nemlendirmesi cok iyi..


m-tar79993body_lotion_08.jpg
 
Üst