Duyuru Güncel Kampanyalar

Duyuru

Laborman

Eau de Parfum
Katılım
6 Haz 2018
Mesajlar
258
Bülent Bey birazdan başlayacağım dedi. Büyük ihtimal saat 12de bugünün bombaları
 

baron

Eau de Parfum
Katılım
14 May 2017
Mesajlar
185
Hep niş parfümleri duyuruyorsunuz arkadaşlar.Biraz desingner paylaşsak :(
 

Ntmm22

Pure Parfum
Katılım
7 Kas 2018
Mesajlar
949
Üçünüde kullnmış ve hala nothing hill sahibi biri olarak fiyatı baya iyi onu söyleyebilirim ben 320 den almıştım açıkcası. Çok bişey vaadeden kokular değiller bunu belirtmek gerek, oxford eros, cambridge invictus hatta intense versiyonu benzeri kokular. Ben erostan daha güzel oldugunu düşünüyorum oxford blue nun, notting hill için ise creed vikingin benzeri diyorlar ama vikinge çok hakim olmadığım için net birşey diyemeyeceğim.
 

ruhi_

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
7 Haz 2017
Mesajlar
1,389
Parfüm hakkında hiç bir fikrim yok. Seveni vardır ya da birine hediye etmek isteyen olur diye paylaşmak istedim. İndirim Hepsiburada'da ve 28 Şubat'a kadar geçerli.
upload_2019-2-25_17-26-42.png
 

Laborman

Eau de Parfum
Katılım
6 Haz 2018
Mesajlar
258
https://www.boyner.com.tr/search?searchKey=English+Laundry
English Laundry markasından 3 parfüm yarı fiyatına düşmüş 160 lira olmuş. Kokuları bilen varsa fırsatı değerlendirebilir.

5 parfümünde de indirim görünüyor. Ben daha önce Cambridge Knight denedim. yazlık bir koku. Kalıcılık iyi. Ama tarzım olmadığı için elden çıkardım. Şu an elimde Windsor Pour Homme mevcut. Deri ve baharatların ön planda olduğu bir koku. Onu kullanmaya devam ediyorum. Kullandığımda övgü aldığım ve ortama girerken sizinle beraber kokunuzun da ortama misafir olduğu bir koku. O fiyatlar için naçizane tavsiye edebilirim, bedavadan pahalı :)
 

hantsome36

Eau de Toilette
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
99
Boyner internet sitesinden 2 martta siparis vermeme ragmen hâlâ tedarik surecinde yaziyor.Sikayet var isimli sitede boyner icin surekli iptal ettigi yada tedarik sureci ile ilgili sikayetler yazilmis.Umudum kirildi
 
Son düzenleme:

blerox

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
18 Mar 2015
Mesajlar
1,636
2 martta siparis vermeme ragmen hâlâ tedarik surecinde yaziyor.Sikayet var isimli sitede boyner icin surekli iptal ettigi yada tedarik sureci ile ilgili sikayetler yazilmis.Umudum kirildi
hocam boyner ile alışveriş yapılıyorsa iptal göze alınmalı maalesef sıradanlaşmış bir durum boyner için, daha önce parfüm dışı bir ürün siparişim yaklaşık bir ay bekletilip sonrasında tedarik edilemedi denilerek iptal edilmişti.
 
Üst