Eros Versace for men erkek

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Eros Versace for men küçük boyut.jpg


Eros Versace for men 6.jpg
Eros Versace for men Versace-EROS-mens-fragrance.jpg

griptim başım ağrıyordu ama konuyu hemen yazayım dedim çünkü kokladıktan sonra zaman geçerse, ufak detaylar atlanabiliyor . bugün gündüz yazacaktım ama saat 00:21 ve şimdi daha erken yazıyorum çünkü uykumda kaçtı. ya bunlar forum ana konusu değil ama insani olarak duygusallığı da yazayım dedim hele duygusal bir millet olarak iyi olur :cool:;):) .

gripken bile yazdıracak heyacanı (bu arada aldığım grip hapları ile daha rahat yazıyorum :) ), koku konusunda , parfüm konusunda buluyorum maşallah :) :cool::cool::) . bu bilgilerden yararlanıp bir kişiyi bile sevmeyeceği bir parfümden alı koymak güzel olur. ha tam tersi aynı parfümü başka biriylede severek tanıştırmışda olabiliriz, zevkler farklı olabilir o açıdan :cool:.

tester la bile enerjisi boşa gitmemiş ve doğru parfümü test etmiş olup, güzel bir alım yaptırmış olabiliriz, tüm forum yazarları olarak. toplumun efendisi, topluma hizmet edenmiş derler :) ;);):cool:

eros kokusunu ykm de denedim. ben çok sentetik bir parfüm bekliyordum ha sentetiklik var mı var. ilk başlarda sentetik şeker kokusu var ve sentetik şekeri sevmeyenler uzak dursun derim. bu arada, sentetik şeker kokusu bence katlanabilinir gibi geldi, ilk denememde. bunuda söyleyeyim.

kısaca yazacağım. şeker kokusu yanı sıra, doğal tatlı şekerli notalarda olabilir ve sonra ortaya çıkan baharatlı, tatlı baharatlı koku çok güzel bence. sırf bunun için alınır diyorum ben.

bu haliyle pek çok parfüme benzetilebilinir. ben meşhur kokulardan 212 vip men e benzettim yani
212 VIP Men Carolina Herrera for men erkek e.

212 VIP Men Carolina Herrera for men erkek parfümündeki baharatlı kokuyu merak etmiştim ve acaba hangi parfümde daha yoğun diye sormuştum. sanırım versace eros bunun cevablarından biri olabilir . Eros Versace for men erkek parfümündeki tatlı baharat daha yoğun gibi ama genede 212 vip men deki o sonlardaki koku arayışım devam edebilir . o baharatları, saf esential yağ olarakta almak güzel olur ayriyeten parfüm yanında.

evet ilerde ayrıca özellikle inşallah, koku notaları bölümüne güzel yazılarımız olacak, kendi adıma konuşayım .

bu arada versace konusu geçmişken şunu söyleyeyim ve başlığındada yazarım inşllh. versace cyrstal noir for women kadın, çok güzel bir koku. içindeki hindistancevizi kokusu bence sentetiktir ama parfümde sentetiklik pek hissedemedim ben. zaten günümüzde sentetik kokuları çok güzel yapıyorlar ama ben genede natural yani doğaldan yanayım.

sentetik kokular bayık kokmasada yayılım konusunda başarısızlık gösterebilirler. mesela birden bire patlama yapma huyları var yani etrafa yayılım olarak. bence bu sorunu gene sentetik kimyasallarla hallediyor olmalılar. doğallık iyidir ;);):)

ha bu arada az oranlarda ambroxan sentetik kokuda kullanılmış parfümde, sanırım balina amberinin çakması diye biliyorum yani sentetiği..

iyi kokular :) :cool:;);):)
 
Son düzenleme:

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
hocam senin yaş kaç ?
neden sordunuz ? belki çok gülümseme kullandığım için. insan iki yaşta mutlu olabiliyor. bir küçükken birde büyüdüğünde kendine gösterilen haksızlığın cezasız kalmayacağı umudunu ve mutlu olacağı umudunu taşıdığında . bir gülücük koyuyorsun mutlu sanıyorlar olayıda var ama iyiler kazanır , üzüntüye kapılmamak lazım :cool:

umarım alaycı bir tavırla yaşımı sormadınız hocam .

parfüm bilgisi olarak sorduysanız eh bir sürü dekant alıyoruz, deniyoruz bakalım. devamı gelecek yazıların inşallah . bakalım .

hayırlı bir iş yaptığımı düşünüyorum parfüm ve diğer forumlara yazı yazdığımda . herkesin bir yoğurt yiyişi var. tarzımı sevmemiş olabilirsiniz ama çok pürüzlü olmadığını her kesim için katlanılabilir olduğunu düşünüyorum.

neyse cevabınızı bekleyeyim ona göre yazayım. özeldende mesaj yazabilirsiniz. hatalarımı belirtebilirsiniz özelden.

tahmini yaşın kaç sorunuzu çeşitli şekillerde cevaplandırdım, niye sormuş olabilirsiniz diye. kırıcı olmadım düşünüyorum. siz düşünmemişseniz bile o nedenleri, düşünen arkadaşlara cevap olmuş olabilir. parfüm dışı az yazı yazmamaya çalışıyorum, uzatmayayım
 

BaddestMan

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
14 Mar 2016
Mesajlar
559
Ben seviyorum bu parfümü,uzun süreli kullanımda bayar insanı ama bi 50'lik şişesi keyifli bi şekilde kullanılabilir,gençler için kör alış yapılabilicek bi piyasa kokusu.
 

lawyerzzz

Eau de Toilette
Katılım
15 Mar 2016
Mesajlar
110
Elime bir dekant alışverişinde sample olarak geçmişti ve özellikle başlangıcını hiç sevmedim. Ama 1-2 saat sonra ortaya çıkan koku idare ederdi.
 

Yinthei

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
496
Parfümeride denediğimde çok beğenmiştim Eros'u, bir sonraki ay bir şişe satın almıştım. Kullanmaya başlayınca ise açılıştaki nanenin neden olduğunu düşündüğüm diş macunu hissiyatından dolayı parfümden soğumaya başladım. Ama biraz sabredip bu ilk kısmı atlattıktan sonra vanilyanın devreye girmesiyle çok hoş tatlı bir kokuya dönüşüyor. Reformülasyon durumları nedir bilmiyorum ama şu an kullandığım şişenin performansı gayet yüksek. Bu anlamda hayal kırıklığı yaratmaz. Birçok arkadaşın değindiği üzere bir ana akım parfümü ve ben One Million'u kopyalamaktan öteye geçemeyen ana akım parfümlerinden fersah fersah önde görüyorum Versace Eros'u. Ne var ki elimdeki şişe bitince yenisini almayı düşünmüyorum. Şişe tasarımı kesinlikle takdire şayan. Mavi renkli şişe ferah bir parfüm izlenimi bıraksa da aman yanıltmasın, yaz mevsimine asla gitmez, kış mevsimine çok yakıştırıyorum ben.
 

maximus

Extrait de Parfum
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
444
Hediye olarak alınabilecek, kadınlar bayılsın diye parfüm soranların ve gençlerin kullanabileceği piyasa kokusu olur kendileri gözümde . Bayıcı bir tatlılığı var.
 

MD

Founder Administrator
Yönetici
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
2,286
Bu parfümü bir arkadaşım başka bir arkadaşına öneriyor, olum bütün kızlar bayılıyor , o da gidip koşa koşa bu parfümün 200 lüğünü alıyor işte tam böyle bir parfüm , genel beğeni +, sıfır sanat , tatlı bayan onemilliongillerden :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

A☆MEN

Perfume Lover
Katılım
28 Haz 2016
Mesajlar
1,355
Begendim gunluk olarak rahatlikla kullaniyorum,boyle tatli kokular beni hep cezbeder..

"Ben begenmedim ama kadinlar bayildi"klisesine sahip en bilinen parfum...
 
K

kuzgun1984

Misafir
sentetikligine ragmen guzel kokan, ama uzun vadede bayabilen, nota gecisleri etkileyici olmayan tek duze bir koku. yuksek beklenti icerisine girmemek lazim kullanirken.
performans cok cok iyi.hem kalicilik hem sillage. cok uygun fiyatlara bulunabiliyor hem de.
 

matador

Eau de Parfum
Katılım
8 Şub 2017
Mesajlar
230
yazlık parfüm alırken silver afnan ile eros arasında kalmıştım aşırı kötü yorumlar yüzünden silver afnan aldım. ama aklım hala erosta bi 50ml alayım diyorum almaya değermi ?
 

Yinthei

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
496
yazlık parfüm alırken silver afnan ile eros arasında kalmıştım aşırı kötü yorumlar yüzünden silver afnan aldım. ama aklım hala erosta bi 50ml alayım diyorum almaya değermi ?
Yazlık olarak mı? Bence yaz için hiç uygun olmaz Eros.
 
K

kuzgun1984

Misafir
yazlık parfüm alırken silver afnan ile eros arasında kalmıştım aşırı kötü yorumlar yüzünden silver afnan aldım. ama aklım hala erosta bi 50ml alayım diyorum almaya değermi ?
eros u bazi platformlarda yazin da kullandiklarini soyleyen bazi kullanicilari arasira goruyorum.ama kisisel kanaatim sonbahar ve kis aylarina uygun oldugu. zira bu parfum cok cok very very tatlilik iceren bir koku.
 

Yinthei

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
496
hocam heryerde yazlık yazıyor. silver afnan aldım yanınada ucuz alternatif bakıyorum aslında
Doğrudur o zaman hocam, zevk meselesi. Parfüm hakkındaki yorumumu sorarsanız konu içerisinde mevcut. Afnan Silver sanırım Aventus klonu. Bence birbirinden çok uzak 2 koku Eros ve Aventus. Bu tarz bir ana akım parfüm düşünüyorsanız Givenchy Gentlemen Only hakkında olumlu yorumlar duyuyorum bu aralar ilginizi çekerse.:)
 

matador

Eau de Parfum
Katılım
8 Şub 2017
Mesajlar
230
hocam ucuz alternatif olarak azzaro-chrome intense onerebilirim yaz icin. yine ucuz olarak kenzo-night.
hocam aslında terre d hermes varda yazın harcamak istemiyorum :D silver afnan aldım yanınada kenzo power alacaktım ondanda vazgeçtim kadınsı tarzında yorumlar okudum aslında bana uygun fiyatlı güzel silajlı parfüm bakıyordum
 
Üst