En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi Wild Target/Sevgili Hedefim adlı İngiliz yapımı sona erdi.
Konusu: Victor Maynad suikastçılık alanında çok başarılı bir kiralık katildir. Bir gün oldukça güzel bir tarihi eser kaçakçısı kadını öldürmesi için tutulur. Victor yavaş yavaş etkilendiği kadını vurmak bir yana dursun, kadını öldürmesi için onu kiralayanlardan korumak için adeta bir koruma olur. İşini tamamlamaması elbette başına büyük işler açacaktır.
Konu gayet güzel, oyunculuklar ve işleyiş vasat üstü.
Keşke senaryo ve kurgu biraz daha güçlü olabilseydi. O zaman gerçekten çok başarılı bir film ortaya çıkardı. Şu haliyle de çok iyi olmasa da iyi işte.
Puanımızı verelim 7.8/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi Hanyo-Hizmetçi adlı Kore yapımı bitti.(2010 yapımı olan.)
Fena değildi; +18'lik 2-3 fuzuli sahne olmasa daha keyifli izlerdim.
Konusuna değineyim: Çok zengin bir ailede gelin ikiz bebeğe hamiledir. Evin asıl hizmetçisi artık iyice yaşlanmıştır. Bundan dolayı yanına genç bir kadın hizmetçi alınır. Bu gariban hizmetçiye evin pislik beyi göz koyar. Ondan sonra ardı arkası kesilmez olaylar başlar.
Özellikle sonu şok edici. Zaten o sonu da olmasa çöp derdim.
Sonu nedeniyle puanım çok düşük olmayacak: 5/10.
 

Gökhan Burak Erdem

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
647
bende john wick 2 izledim, 2 saatim çöpe gitti :D hiçbir özelliği olmayan birbirini tekrarlayan dövüş sahneleri ve saçmalıklardan ibaret bir film olmuş, bazıları matrixten bile iyi demiş, bonzai tayfası galiba :D ama bence pinokyodan daha iyi
 

Ercan

Eau de Parfum
Katılım
18 Nis 2017
Mesajlar
236
DGM4kCyUMAAZUC7.jpg
SuperStar Tek Kelime ile harikaydı.. Amir Khan yine Efsaneydi :)
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi Kore yapımı The Flu bitti. Kore'nin Bundang bölgesinde öldürücü bir grip salgını başlar. Bilin bakalım bu virüsü kim sızdırmıştır? ABD elbette. Salgınla başa çıkamayan hükümet ABD diplomatlarının önerisiyle kendi halkına ateş açmaya başlar. Bundang Belediye Başkanı son derece şerefli bir adam olduğundan ateşkes emri verir. ABD'nin insanlık yoksunu diplomatı bu duruma inanılmaz bir tepki verir ve yeniden ateş emri verdirir. Belediye Başkanı altta kalmaz ve uçaksavarlara halka ateş açan her ne varsa onu uçurmalarını emreder. ABD diplomatı geri adım atar. Belediye Başkanı nezdinde halkı kurtarmak için antikor üretilmeye başlanır.
Heyecanlı bir filmdi; kalbimin küt küt attığı sahneler az değildi. Film, ABD'den beni bir kez daha tiksindirdi. Bir kez daha ne kadar insanlıktan uzak varlıklar olduğunu gösterdi bana.
Sonu hoştu. Ben de olsam bu kadar acı içeren bir filme öyle bir son yapardım.
Puanımız gelsin: 9/10. İzleyin bu filmi.
 
K

kuzgun1984

Misafir
45787_5.jpg


izlerken çok iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim. özellikle vincent cassel in oyunculuğu hoşuma gitti. filmin senaryosu alışagelmiş soygun/suç filmlerinin çok uzağında. 8 /10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi Parallel Life adlı Kore yapımı bitti. Paralel hayat teoremine kafayı takmış bir yargıç, bir muhabirin de verdiği bilgilerle hayatının akışının ve sonunun eski bir yargıcınkiyle aynı olacağına saplantı derecesinde inanır. Ve olaylar bu inanç doğrultusunda şekillenmeye başlar.
Konu orijinal, işleyiş vasat üzeri.
Oyunculuklar iyi.
Kurguda bariz hatalar vardı.
Zaman zaman sıkılsam da kötü film değildi doğrusu. Temizinden bir 6/10 puanı var.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi Ölenle Ölünmez adlı Kore filmini tamamladım. Konusu: Kiralık katil olan Gon çok küçük yaşta öksüz kalmış ve bir şekilde Kore'den ABD'ye iltica etmiştir. Gon ABD'de çok başarılı bir kiralık katil olmuştur. Bir gün, son aldığı işinde çok küçük bir kızı öldürür. Bu durum onun canavarca kişiliği ile yüzleşmesine sebep verir ve kızın annesini korumaya alır. Ancak kendisine verilen son görev küçük kızın annesini öldürmesidir. Gon, hayatının seçimini yapar.
Sıkı bir ekşın filmi izlemek isterseniz kesinlikle doğru film bu.
Puanımız gelsin: 9/10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi A Company Man/Şirket Adamı adlı, 2012 yapımı über güzel film bitti. Konusu: Dışarıdan sıradan bir metal üretim şirketi olan bir yapılanma, aslında kiralık katillerin belli bir hiyerarşi içinde çalıştığı bir birliktir. Bunlar kendilerine gelen müşterilerin öldürme isteklerini sorgulamadan yerine getirmektedirler. Bu kiralık katillerden olan Ji, öldürmesi gereken bir gence acır ve onu bırakır. Bu arada Ji, gencin annesine aşık olur ve şirketten ayrılmayı ister. İşte kızılca kıyamet bundan sonra kopar.
Başından beri aksiyonlu ancak son 40 dk. efsane.
Mutlaka izlenilmesi gereken filmlerden. 100/10(10 üzerinden 100.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
Şimdi The Villainess/ Ak-Nyeo adlı Kore yapımı aksiyon filmi bitti. Filmi tam üç günde tamamladım. Çünkü filmi izlemek istediğim saatlerde netteki yoğunluk nedeniyle devamlı donma oluyordu. Neyse, filmle ilgili aktaracaklarım şunlar:
- Fazla uzun, sonu gereksiz uzatılmış, sonunda acayip mantık hataları var.
- İnsanı aksiyona doyuran, nefis bir film. Evet hatalar barındırabilir ancak film enfes yine de.
- Konusu: Sook Hee'nin çok küçük yaşta babası öldürülmüş ve kendisi de intikam ateşiyle yanmaktadır. Ona sürekli yardımcı olan bir adama sonunda o da aşık olur ve evlenirler. Aslında evlendiği pislik, babasının katili olan bir casustan başka bir şey değildir. Bir gün hiç bir şeyden haberi olmayan Sook Hee eşinin öldüğü haberini alır ve bunu yaptığından emin olduğu çeteyi çökertmeye karar verir. Olaylar asıl bundan sonra başlar.
- Eğer yoğun aksiyon sevmiyorsanız sakın bakmayın bile.
- Puanımız gelsin: 9.9/10 Hatalar bu filmden ancak 0.1 puan götürebiliyor.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,064
The Equalizer izliyorum şu anda. Mükemmel bir film. Aksiyona doyuruyor.
 
Üst