Dior Sauvage ile ilgili bir soru

Meursault

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
21 Haz 2016
Mesajlar
1,725
Youtube'da videosu var. Ve orada etiketin katlanış biçiminde bile Diorun özen gösterdiği söyleniyor. Elinizdekine benzer bir örneğe de sahte diyor. Zaten bu ATÜ damgalıların geneli sahte. İyi akşamlar.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Okan Akgönül

Eau de Parfum
Katılım
4 Ara 2017
Mesajlar
217
Sauvage'ı önceden kullandım kutusu hakkında v.s biraz bilgim var. Satıcıya gelip bakacağım sıkıntısı yoksa alacağım dedim
 

zagoksu

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
14 Ara 2017
Mesajlar
617
Birkaç sene önce ATU duty freeden TF grey vetiver almıştım. Hatırladığım kadarıyla resimdeki gibi büyük bir etiketi yoktu. Free shoptaki diger parfümlerde de görmemiştim. Sadece küçük fiyat etiketleri bulunuyordu. Ayrıca orginal değil original olacak o damgadaki kelimenin doğrusu. %99.99 sahte ürün.
 

FuSchnickens

Eau de Parfum
Katılım
30 Ocak 2017
Mesajlar
296
Hiçbir resmi satıcı ürününe orijinal vs yazmaz. Kaldı ki doğru da yazamamışlar üstteki arkadaşın dediği gibi.
 

erdem

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
3 Eyl 2015
Mesajlar
1,364
Daha dün başımdan geçen bir olayı anlatayım;
Sabiha Gökçen Havalimanı yakınında yol kenarında araçlar durur gelen yolcularını almak için.Bende sabah 7.30 gibi oradayım yanıma kızımı da aldım bekliyoruz.Yanımıza bir araç yanaştı 2 kişiler,ben adres soracak diye düşünürken eleman başladı kibar bir şekilde konuşmaya.Adeta kırılıyor benimle konuşurken,kızınız da çok tatlıymış falanlar.Havalimanı detur büroda çalışıyormuş duty free'den uyguna parfüm vermişler buna.Bir tane de tag heuer saat uzattı bunun yanına hediye olarak aynı resimdeki gibi üzeri duty free çıkartmalı 3-4 tane parfüm hediye vereyim diyor.Bunu satma sebebi de çok acil trabzona gidecekmiş arabasına benzin koyacak parası yokmuş,sıkıştığı için satıyormuş.
Ben dedim hiç parfüm sevmem(Ne yalan konuştum bende varya)Bu arada Ben Trabzonluyum biz mert insanlarız yalan konuşmayız diyor.Abi sen nerelisin,dedim Mardinliyim içindenim.(Mardinli arkadaşlarımız varsa alınmasınlar tamamı ile ilk aklıma o şehir geldi).Kızım gözüme bakıyor,sonra söylüyor bana baba adamlara neden öyle söylediğini anladım diye.Kızım bile adamların fırıldak olduğunu anladı.Almayacağımı anladı hiç olmazsa benzin parası bir şeyler veremez misin demeye başladı.Hadi arkadaşlar size uğurlar olsun yolcum geldi ben gidiyorum dedim uzadılar gittiler.
Velhasıl kelam baktılar benden nemalanamayacaklar ileride başka araçların önünde yaptılar aynı numarayı.İnşallah para kaptırmamışlardır bu namussuzlara.
 

Okan Akgönül

Eau de Parfum
Katılım
4 Ara 2017
Mesajlar
217
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum özellikle "Orginal" yazması ve jelatinin düzgün olmaması beni ikna etti boş yere heyecan aramaya gerek yok :D
 

MeaCulpa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
21 Eyl 2016
Mesajlar
673
O hologram üstündeki etiket 0.50 krs paraya kıymış merdiven altı sektörü
 

sedobey

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
23 Mar 2017
Mesajlar
839
etrafımdaki herkes sıkı bir parfüm sever olduğumu bildiği için parfüm konusu açılınca akıllarına ben gelirim ve beni araralar.
bir keresinde işyerinden bir çocuk bir heyecanla aradı "abim müjdemi isterim, sana su gibi ucuz orjinal parfüm buldum" dedi "yok dedim su gibi ucuzsa bildiğin sudur o" dedim, ısrar ediyor bir de 200 lira dedi de pazarlık ettim 60 tlye indirdi adam duty free da çalşıyormuş alacaklarına karşılık parfüm almış fiyatlaını bilmiyor kolonya parasına satıyor. ceaben nerede Cevahir AVMnin önünde mi dedim, evet dedim. inanınn çocuğu ikna edemedim o parfümcünün sahtekar olduğuna. sanırım bir şişe satın almış olacak ki bir hafta sonra beni arayıp "abi haklıymışsın, sahtekarmış o adam dedi.

buna benzer çok kişi beni arayıp bu durumu dile getirmiştir.
 

Mert Can 18588

Extrait de Parfum
Yasaklandı
Katılım
13 Şub 2018
Mesajlar
392
Böyle Atü ibareli ürünler görürseniz hızlı bir şekilde oradan uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
 

Starboy

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
25 Haz 2018
Mesajlar
1,561
hocam hepsini geçtim ambalaja ve paketlemeye bakarak bile sahte olduğu aşikar. orijinal ürünlerin ambalaj ve paketlemesi bire bir simetriktir. sonuç olarak ürün %100 sahte
 

Mert Can 18588

Extrait de Parfum
Yasaklandı
Katılım
13 Şub 2018
Mesajlar
392
Kesinlikle öyle. Zaten elinize aldığınızda hatta fotoğraftan bile bir tuhaflık olduğunu anlaşılabilir. Eğer paket bir şüphe oluşyuruyorsa kesinlikle uzak durulmalı Bazen gerçeği görmek değil de kandırılmak istiyoruz böyle durumlarda da para kaybederek gerçeği eninde sonunda öğrenmiş oluyoruz. Bilinmeyen kaynaklardan parfüm almak çok büyük risktir.
 

tyf

Eau de Toilette
Katılım
28 Şub 2019
Mesajlar
142
Hiç riske girip paranı çöpe atma
 
Üst