- Katılım
- 12 Kas 2016
- Mesajlar
- 3,564
Elysium yerine Bleu de Chanel Parfüm versiyonu tavsiye ederim aynı işi görürDetaylı cevabınız için teşekkür ederim. Danger Cologne’yi not ettim. Elysium için istekli değilim zaten.
Elysium yerine Bleu de Chanel Parfüm versiyonu tavsiye ederim aynı işi görürDetaylı cevabınız için teşekkür ederim. Danger Cologne’yi not ettim. Elysium için istekli değilim zaten.
Elysium Cologne da Intense de tam ofis/kapali alan parfumleri. Benim standartlarima gore gayet yeterli ama cılız diyen de çok çıkabilir.Sanırım aynı sorunsal Elysium’da da var. Ancak Elysium Cologne çok cılız. Danger Cologne performans olarak nasıl hocam?
Ben de geçen gün kokladım bunu, Amouage kokuları ile pek aram yoktur ama Honour'dan sonra ikinci beğendiğim parfüm oldu Love Delight.Amouage Love Delight kullandım. Minicik bir dekant almıştım. Keşke daha büyüğünü alsaymışım dedim. Bana tamamen güneş yağı çağrışımı yaptı. İki fıs boynuma sıktım, oldukça yoğun alıyorum kokusunu. Vanilyalı, kakaolu, çiçeksi, tatil havasında çok güzel bir karışım olmuş.
bunu bende çok öyle ahım şahım tutmadım ama extrait olan çok çok hoşuma gitti çok pahalı ama çokta iyiEssential Parfums - Bois Imperial
Forumlarda hakkında yazılan olumlu yazılara istinaden çokça fırsat vermiş olsam da bir türlü beğenemediğim bir parfüm. İlk çıktığı dönemde edindiğim dekantın performansı iyi olsa da bu parfümden ısrarla anason, vetiver, fesleğen karışımı, nahoş bir koku alıyorum ve bu beni bir miktar rahatsız ediyor.
Abisi Ganymede ise elimin altından eksik etmediğim parfümlerden. Birbirilerine benzetiliyor olsa da birindeki metalik hissiyatla, diğerindeki yeşil tema bence ayrışıyorlar..
Elysium’u gömdünüz hocam. Her ikisi de benlik değil.Elysium yerine Bleu de Chanel Parfüm versiyonu tavsiye ederim aynı işi görür
Elysium’u gömdünüz hocam. Her ikisi de benlik değil.
Bende dekantına sahibim, nane notası gerçek bir naneyi elinize alıp sürmüşsünüz gibi çok gerçekçi, bir kısa değerlendirme de yazmıştım bu hisse benzer. Ancak açıkçası şişesini almayacak kadar da performansı düşük, 30 derece üstü bir kaç kez daha şans verip karar vereceğim.You Or Someone Like You - Etat Libre d'Orange
Starbucks'dan alınmış Cool Lime gibi kokuyor :) Sakinleştiri,yatıştırıcı bir narenciye parfümü.Torino 21 ile çok benzer yönleri var.
Honour’da gerçekten çok güzelBen de geçen gün kokladım bunu, Amouage kokuları ile pek aram yoktur ama Honour'dan sonra ikinci beğendiğim parfüm oldu Love Delight.
Hocam 30 derece ustu bu parfum için uygun bir sıcaklık değil bence. Baharda biraz fazla dozajlamayla cok keyifli bir hale geliyor. Yazın aynı keyfi vermediği gibi yayılımı da çok düşük kalıyor.Bende dekantına sahibim, nane notası gerçek bir naneyi elinize alıp sürmüşsünüz gibi çok gerçekçi, bir kısa değerlendirme de yazmıştım bu hisse benzer. Ancak açıkçası şişesini almayacak kadar da performansı düşük, 30 derece üstü bir kaç kez daha şans verip karar vereceğim.
Yine de yorumlasanız biz de nasiplenirdik :) merak ettim doğrusu.pakete ekleriz hocam kendiniz denersiniz :D