Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

fsater

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,153
sospiro vibrato; çok güzel parfüm.şu ana kadar denediğim yazlık nişler içerisinde en iyisi olabilir.lakin tüm yazlık nişler gibi buda parasını hak etmiyor.bol bol meyve ve biraz mentol kokusu alıyorum. afnan turathi blue ile çok benzerler. afnan çok kalitesiz, bu parfüm ise oldukça kaliteli.rahatsız eden hiç bir tarafı yok. hafta sonu gezmesinde veya yaz akşamları kullanırım.pahalı fiyatı sebebiyle günlüğe kullanmam.şişesini almam ama yüksek ml dekant almak isterim
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,391
IMG_5037.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

necfrangrence

Extrait de Parfum
Katılım
20 Ara 2023
Mesajlar
360
Hayırlı Olsun Nasıl. Beğendinizmi Performansı Kalıcılığı Genel Beğenisi Farkındalığı İyimi
Baya oldu alalı hocam teşekkürler 😊🙏 tam zamanı geldiği için kullanmaya başlıyorum ilkbahar için çok iyi yoğun şekilde Nane ve narenciyeler limon vs ferah bol yeşil dolu bir parfüm ,severek kullanıyorum parasının hakkını veren Xerofflardan 👍 yayılımı ve kalıcılığı cok iyi,beğeneni cok fazla ama ben kendim beğendiğim icin aldım ve kullanıyorum , denemek lazım tercih meselesi
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Nishane Hacivat

Elimdeki şişeyi parfüm ilk çıktığı vakit almıştım yaklaşık 6-7 sene olmuştur 55 ml lik şişenin yarısından çoğu duruyordur bazen performansıyla ilgili serzenişleri okuyorum şaşırıyorum bu kadar mı reformülasyon geçirdi diye, sırf bunun için yeni versiyonlarından deneyeceğim. Eski şişeleri için konuşursam şu performansıyla çok övülen Black Sea den daha güçlü sabah sıktığım 2-3 fıs halen burnuma gelmekte onun için yaz döneminde pek Hacivat tercih etmiyorum anca serin yaz akşamlarında bazen elim gidiyor.
 

nwa

Eau de Toilette
Katılım
24 Mar 2022
Mesajlar
166
Nishane - Nefs
⭐⭐⭐⭐⭐
Bu kadar kaliteli esans kullanımına az rastlanır. Çok lüks kokuyor. Nishane malzeme kalitesinde sınırları zorlamış. Gerçekten muazzam bir iş çıkmış ortaya. Bu parfümü Chris Maurice'e yaptırmaları marka adına çok doğru bir tercih. Niche dünyasında gövde gösterisi olmuş.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,043
Yatmadan evvel parfüm dolabımı açıverdim. Gözüme Avon Today edp çarptı. Dışarıda mis gibi bir hava var. Bu parfüm, rahatlatıcı etkisiyle gerçekten bu havaya uygun. Mis gibi hanımeli kokuyor ve gayet de kalıcı bir parfüm. Avon işte deyip geçmeyin, bazı parfümleri süper designer kalitesinde.
 

TayfunS

Eau de Parfum
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
186
Creed aventus kullandım, hem bugün kendimi bomba gibi hissediyordum hemde önem verdiğim biriyle buluşacaktım. Aventusu artık kıymet bilen insanlarla buluşacaksam kullanıyorum...
Hocam sizin mesajı okuyunca direkt bende şu meşhur tweeti çağrıştırdı :)
 

Ekli dosyalar

  • IMG_8316.png
    IMG_8316.png
    555.1 KB · Görüntüleme: 58

TayfunS

Eau de Parfum
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
186
Bleu de Chanel kullandım bugün. İstanbul’da baharı görmeden yaza geçeceğiz gibi. Havayı sıcak görünce sabah sıktım çıktım.

Anlatılacak pek bir yönü yok zaten kokuyu bilmeyen yoktur. Duş jeli havasında tam bir genel beğeni işi. Bendeki şişenin performansı da yazlık bir parfüme göre gayet yeterli.
 
Üst