Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,860
Ysl Jazz

Ysl Jazz

90'ların sevdiğim aromatic centilmen parfümlerine ayırdığım bu hafta içinde bugün için Jazz'ı seçtim, kullandığım versiyon ise Jazz'ın ikinci versiyon şeffaf şişesi, bu şişe için reformülasyona uğramamış demek yanlış olur, siyah beyaz ilk versiyona nazaran malzeme kalitesinde ve performansta düşüş var ama kötü bir parfüm olduğu anlamı çıkmasın, siyah beyaz şişe çok iyi olduğu için onu koklayan burunlara bu anlamda tatmin edici gelmeyebilir fakat ondan bağımsız olarak değerlendirildiğinde dönemini yansıtan başarılı bir aromatic olduğunu düşünüyorum şeffaf şişe Jazz'ın.

Çok fazla batch ayrıntısına girmek istemiyorum fakat olur da bir yerlerde karşınıza çıkarsa ve de almaya karar verir iseniz şeffaf uzun şişe Jazz'ların da şişe aynı olmasına rağmen reformülasyon olması durumu var aynı Opium Pour Homme'da olduğu gibi 90'lar da ki Sanofi üretimi şişeler çok daha iyi.

Ekli dosyayı görüntüle 20486
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,386
photo-output.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

cctaymaz

Eau de Toilette
Katılım
4 Şub 2020
Mesajlar
164
MFK - Oud (2012 Batch)

Kokladığım en yumuşak oud parfümlerinden biri olabilir. Yer yer metalik bir koku geliyor gibi oluyor sonra sanki o metallik çam kokusuna dönüşüyor gibi. Aqua Sextius'taki kadar yoğun ve ferah bir çam gibi değil de daha odunsu diyebilirim. Benim en sevdiğim yanı ise eski babaanne evlerindeki ahşap mobilya gibi bir kokunun ara ara gelmesi. Yayılım ve kalıcılık orta diyebilirim. 6 fıs tazeleme gerektirmeden günü çıkarır. Ya da 3 er fısla tazeleme yaparak da devam edebilirsiniz.
 

Çepete

Extrait de Parfum
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
366
Bugün Tom Ford-Grey vetiver parfum kullandım
özlemişim kokusunu
akşamdan hazırlamıştım sabah kullanmak için,
vetiver zarif ve naif bi şekilde işlenmiş, ince bir odunsu katman eşlik ediyor bu vetivere, kaliteli kokuyor,
dengeli, performansını stabil şekilde koruyan, her yakından koklayışımda dolu dolu parfüm kokusu aldığım, varlığını farkettiren sevdiğim vetiver parfümlerinden
Longetiviti mukteşem 5~6 hours
 
Son düzenleme:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,030
Dior J'Adore L'Absolu kullandım bu akşam. Sabah kullandığım La Belle Le Parfum çok dikkat çekti, ismi soruldu. J'Adore L'Absolu çok yoğun değil ancak bence çok çok güzel bir kokuya sahip. Kalıcılığı ve yayılımı da ilk saatler gayet iyi. Son derece feminen, çiçeksi ve sabunsu bir parfüm. Parfümde temizlik hissiyatı arayanlar için, çiçeksi parfüm arayanlar için birebir.
 
Üst