Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Jari

Extrait de Parfum
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
369
Egoiste

Mükemmel odunsu, sıcak tarçınlı ve güllü.Hafif tatlı, az miktarda tütünlü ve referans denebilecek kadar iyi kremsi bir sandal ağacı.
Havanın sıcaklığına göre bazen belli belirsiz bir vişnemsi hava da var. Heroddaki gibi dandik ve şurup gibi değil de minimal tatlılıkta ve sürekli hissedilmiyor.

Chanel 50milyon dolar zarar etmesine rağmen bu kokudan vazgeçmedi bana göre ülkemizde değil dünya çapında da değeri bilinmeyen kokulardan.

Vintagesi şart değil güncel versiyonları da iyi kokuyor sadece eskilere göre biraz sulandırılmış performans olarak biraz zayıf kalıyor.
 

Burakc

Eau de Parfum
Katılım
17 Ağu 2021
Mesajlar
244
Parfüm kullanımına 1 ay kadar ara vereceğim sanırım, ramazandan önceye yetişseydi split parfümleri iyi olacaktı. Aç karnına insanın başı kaldırmıyor, İftardan sonrada çok doyunca insan koku duymak istemiyor:)
Hoşgeldin 11 ayın sultanı herkese hayırlı ramazanlar:)
 

ozlemcixxx

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
1,080
Son splitten aldığım Mancera-Cedrat Boise.

Koku güzelliği ve kalıcılık olarak ok ama yayılımı düşük hissettirdi.
4 mevsim ve ofis kullanımı için uygun olduğunu düşünüyorum.
bu parfümü eksisozlukte çok övmüşler tam olarak neye benziyor çok merak ediyorum.
hangi parfümü anımsatıyor
 

fsater

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,151
xerjoff alexandria 2
Açılışta çok yoğun ve kötü bir öd kullanımı var.devamında ödün yanına sandal ağacı falan eklenince çok hoş bir parfüm oluyor.Bendeki 2017 batch, dekant şişesinden 3-4 fıs sıkınca 2 gün idare ediyor.açılışı maskülen, orta notaları feminen.kötü bir parfüm değil ama çok iyi bir parfümde değil.bu parfüm nasıl 500 euro ediyor anlayabilmiş değilim.avrupada 1990 model bir araba alırsın 500 euroya.xerjoff neyin kafasını yaşıyor anlayabilmiş değilim
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,860
Tauer 03 Lonestar Memories

Şişeli alınıp kullanılacak bir parfüm değil özellikle başlangıç kısmı pek çok kullanıcıya zorlayıcı gelebilir, aslında sert bir deri parfümü sayılmaz ama topraksı biraz küflü ve aromatik tarafları gündelik kullanımını engelliyor koklamamak çok bir şey kaybettirmez. 6/10
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,386
photo-output.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Muhammet334

Eau de Parfum
Katılım
23 Mar 2020
Mesajlar
209
Sospiro vibrato parfum az önce elime ulaştı ilk izlenimlerim çok iyi bikac güne detaylı inceleme yaparım ama aklıma takılan çok güvendiğim biyerden aldım kutusu kokusu herseyi orjinal batch kodu sorguladigimda çıkmıyor
 

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
719
Üst