Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
262
1709290682500.png
 

Uncle-Benjen

Eau de Parfum
Katılım
5 Ağu 2019
Mesajlar
342

halil ibrahim

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
11 Şub 2021
Mesajlar
503
Roelen flower boy
İsminden dolayi daha ciceksi bı koku bekliyordum ama net su çiçek kokusu var diyemiyorum sandal agaci çok bariz hissediliyor hafif tatlı bir yapısı da var yayılım olarak orta kalıcılik ve farkedilirlik yuksek fiyatina değer mi tartışılırama kaliteli içerik farkli tarzıyla denenmesi gereken bı marka olduğunu düşünüyorum
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Lalique Leather Copper

Amouage İmitation Man seven biri olarak bunu da bir hayli beğendim, benzetildiğini gördüğüm için dekantından almıştım gerçekten de İmitation ile benzeşiyorlar hoş ve burnu yormayan bir deri parfümü uygun fiyatlı bulunursa ki gözüme çarptı şişeli alınır.
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,391
Hocam senin efsanevi koleksiyonun toplu halde bir fotoğrafını çekip paylaşsan da, biz vasat koleksiyonerler " yok artık, bu nedir yaaa, ben bırakıyorum" diyip başka hobi bulsak.. Çok masraflı olmaya başladı..

Hocam teşekkür ediyorum öncelikle. Öyle düşünme bence herkesin koleksiyonu kendine özeldir bende zaman içinde sıkıldıklarımı elden çıkarıp, yenilere yer açmaya çalışıyorum. Dediğin gibi artık hobiyle uğraşmak çok zor oldu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Montabaco

Eau de Toilette
Katılım
14 Nis 2022
Mesajlar
136
Nishane - Hacivat Oud
Klasik Hacivatı tercih ederim, marka satış stratejisi olarak tutulan modelin ekmeğini yemek istemiş haklı olarak. Yani bu bence biraz arada kalmış bir parfüm olmuş. Oud kokusu istesem farklı seçeneklere yönelirim. E zaten Hacivatı seven biri için orijinal Hacivat var. Fiyatının da 50 ml 16500 tl olduğunu düşününce 100 ml fiyatında Hacivatın 3 katından pahalı oluyor. Bu seride beğendiğim koku nefs olmuştu ki onun için bile bu fiyatların edeceğini düşünmüyorum.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,050
Hayırlı sabahlar,
İstanbul 'a yeniden kış havaları hâkim olmaya başladı. Hava oldukça soğuk. O zaman biz de bir kış klasiği olacak olan Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum kullanalım dedik. Meyvelerden gelen müthiş güzel bir tatlılık hâkim parfüme. Çiçeksi notaların sesi pek az çıkıyor. Çiçek parfümü sevenler koşarak uzaklaşabilir. Ben bu gurmeyi çok seven taraftayım. Tek sorun niçin 100 ml almadım da, 50 ml aldım... Kokusu harika ve beğenmeyen tek arkadaşım yok. Tüm kadınlara tavsiye ederim.
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Nishane Ambra Calabria

Narenciyeli ve yeşil tarafları ile erkek kullanımına, burnu yormayan hafif tozlu vanilyalı kısımlarıyla da kadın kullanımına da imkan veren unisex dengesi iyi ayarlanmış hoş bir bahar parfümü.
 

Ntmm22

Pure Parfum
Katılım
7 Kas 2018
Mesajlar
949
Ben bugün montabaco rio kullandım, dört saat oldu şimdiden performansının çok iyi oldugunu söyleyebilirim kirke ve erba pura benzeri olduğu söylenebilir başlangıcı için ama bence çok daha fazlası çok daha parlak çok daha sulu meyveler, ışıltılı bir açılış tatlılık aşırı diyemem ama tatlı parfümleri sevmek şart bu parfümü kullanabilmek için, çok benim tarzım değil ama keyif verdi şuana kadar bakalım
 
Üst