Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Libra

Pure Parfum
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,085
Versace Dylan Blue Femme kullandım. Meyveli duş jelleri gibi, çok ferah, mutluluk verici bir kokusu var. Ben ferah parfümde aşırı limonlu, ekşi kokuları sevmiyorum. Meyve- çiçek daha çok hoşuma gidiyor.
Bir de yeni Victoria Secret Pure Seduction ve Aqua Kiss body mistlerini aldım. Onlardan bahsedeyim. Aqua Kiss biraz Cool Water tarzında ama kalıcılığı düşük. Almasam olurmuş. Pure Seduction ise tam bir meyveli sakız. Kokusuna bir yerde tesadüfen denk geldim. Öyle neşeli bir his uyandırdı ki, yaşıma uymasa da alıp kullanmak istedim. Kızımla birlikte kullanıyoruz. Kalıcılığı da hiç fena değil. Velvet Petals ve Bare Vanilla da çok güzel. Velvet Petals bana biraz Miss Dior 2021 i andırıyor. Onun daha hafif, daha az tatlı versiyonu gibi.
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,386
IMG_4889.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,860
Fum Fragrance Winter Crocus

Sıkar sıkmaz kaliteli malzemelerden yapıldığı anlaşılmakta fakat açıkçası beni çok etkilediğini söyleyemem akılda kalıcı bir tarafını şahsen ben göremedim aromatik desem tam sayılmaz, çiçekler çok net hissediliyor fakat oradan da öne çıkan bir şey yok ayrıca balzamik ve odunsu nüanslara da sahip ama onlarda çok etkileyici değil Parfümde ki en can alıcı nokta kurudukça hafiften tatlılaşan hatta birazda feminene kayan amber kullanımı diyebilirim, amber ve kakao ile yumuşak bir tatlılık katmışlar parfüme ama o da yetmemiş bence.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,030
Lancome La Nuit Tresor Fleur De Nuit bugünkü tercihim. Kalıcı, çiceksi -gurme, harika bir parfüm. Yayılımı da güzel. Klasiğini fazla tatlı bulanlar, bu flankere bakabilirler.
 

necfrangrence

Extrait de Parfum
Katılım
20 Ara 2023
Mesajlar
353
Çok iltifat alan bir parfümmus öyle söyleniyor ama :) iltifat alıyor diye sevmediğim parfümü üstüme sıkmam şahsen. Tamamen zevk meselesi hiçbir parfümü kor alış yapmamak lazım bence
Aynen zevk meselesi çok fazla aliyo ilk girişindeki sertlik kayboluyo fesleğen den dolayı olabilir kalıcılığı ve yayilimi Baya iyi ambroxan dan dolayı zevk meselesi herkes sevecek değil tabii de:)
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,860
Gucci Guilty Oud

İsminde oud geçen designer parfümlerinin en iyilerinden olan Gucci Guilty Oud’u kullandım bugün, başlangıç kısımlarında ki böğürtlenden kaynaklı tatlılık bence bir hayli çekici ve fark edilir sonrası ise daha bir odunsu ilerliyor yine bu kısımlarda erkeksi de bir gül kullanımı var fakat nişlerde görmeye alışık olduğumuz cinsten yoğun ve boğucu bir gül-öd kombini kesinlikle yok parfümde.
 

L’aventus

Eau de Toilette
Katılım
12 Kas 2019
Mesajlar
105
Bu parfümü bir ben sevmedim herhalde. Dün denedim yeşil ot salata hıyar kokusu geldi burnuma :)
Salata hıyar denilince aklıma ilk gelen nautica voyage ikinci gelen de di gio profumo olur.Özellikle profumo açılışında bildiğin hıyar gibi kokar bana.Ama gel gör ki dry downda havaya verdiği koku karanlık daha dumansı çok beğenilesi bir koku.
Bois imperial kesinlikle hiyar kokan bir koku değil.Bana anımsattığı şey ganymede’nin çok daha sucul ve yeşil hali.Arkadan gelen süedimsi odunsuluk hafif baharatlı ve fesleğenli tazelik.
Benim düşüncem böyle ve bana göre tek eksi tarafi bir süre sonra sentetik havanın yorması.
En çok iltifat aldiğım ganymede ‘e göre daha kullanılası.
 
Üst