Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,391
photo-output.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Çepete

Extrait de Parfum
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
368
Bois imperial
parfüm cayır cayır kokuyor, tabi ki farkedilir tabi ki övülür iltifat aldırır, kokuyo yani parfüm
kokiyim kokliyim koklasınlar koklasalar istiyorsanız 2-3 fıs yeter
sabah bileğime sıkmıştım sol kolum hala floresan gibi ışıldıyor o derece
öyle kalıcı ve yayılımcı bi parfüm kendisi
birazcık sentetik, yayılım bu sentetik molekülden kaynaklanıyor sanırım ama farklı güzel bi koku
yine de hergün aynı baskın kokuyla ortalıkta dolanmak istemem şahsen
naif kibar ve hafif hafif kokan parfümleri daha çok seviyorum
 

fsater

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,153
mancera kumkat wood. yanılmıyorsam güçlü batch olan versiyonu kullandım.güçlüsü buysa yenileri nasıldır bilmiyorum.zira benim burnum çok fazla algılamıyor.bileğime sıkmıştım ordan koklayınca çok güzel kokuyor.gün boyu bilgisayar başında olduğum için bişeyler yazarken kokusu hafif hafif bilekten yayılıyor. sedir,karabiber,ardıç kokusu alıyorum. ormande man'e çok benziyor hata ormandeden iyi bile olabilir. Ormande man'ide çok beğeniyorum ama benim burnum iki parfümede çok çabuk alışıyor.uygun fiyata denk gelirse biraz daha dekantını almak isterim
 

TayfunS

Eau de Parfum
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
186
Bond No.9 - Tribeca.

Kalıcılık gayet yeterli, yayılım orta. Açılışı olmasa bile kurumuş hali Baccarat Rouge ile oldukça benzeşiyor. Bana göre feminene yakın bir koku ama ben severek kullanırım.
 

Said

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2019
Mesajlar
691
L'Erbolario | Vetiver de la Reunion

tatlı nanemsi, yeşil turunçlu, parlak bergamotlu yumuşak temiz bir vetiver. beyaz çiçekleri alınmış 4711 kolonyamsı sulu aromatik, doğal yoğunluklu bir koku profili olmasına rağmen performansı iyi. f/p de başarılı. aromatiklerinin sade olup pek dolgun hissettirmemesi kendi adıma bir süre sonra koklamasını sıkıcı yapıyor. benzer tarzın birkaç gömlek üstü Vetiver Royal Bourbon.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,049
Bugün sabah Alghabra Bosphorus Pearl Extrait de Parfum kullandım, Delina klonu, acayip kalıcı bir gül parfümü. Akşamüzeri ise Mugler Alien Goddes edp kullandım. Hindistan cevizinin yoğun kullanıldığı, harika bir parfüm. Kalıcılığı ve yayılımı orta seviyede olsa da, kokusu sebebiyle kendine hayran bıraktırangillerden. Kimlere uygundur? Çok yoğun parfüm sevmeyen, gündelik ama şık bir parfüm isteyen, ayağa düşmüş parfüm sevmeyen, mevsimsiz parfüm isteyen herkes için nefis bir parfüm olacaktır. Mutlaka deneyin derim. Not: Kesinlikle blind buy için uygun değildir. Deneyerek alınız. Herkes hindistan cevizini parfümde bu kadar yoğun sevmez.
 
Üst