Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

TayfunS

Eau de Parfum
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
186
Sabah Bois Imperial kullandım. Yaz, kış fark etmez ben bu parfümü hep kullanırım.

Akşam çıkarken de bileklerime birer fıs Tobacco Vanille sıktım. Bu parfümü bazen seviyorum, bazen hiç sevmiyorum. Burnuma böyle bol tarçınlı aşure gibi geliyor. Bugün öyle bir gün oldu pek sevemedim :) Önceki splitlerden 10ml almıştım o bile çokmuş aslında bana :)
 

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
262
@suko79 merhaba, diğer encrelar ile karanlık bir benzerlikleri var mı parfümün ,yoksa aydınlık parlak bir duruşmu sergiliyor sporttaki gibi ?
Kesinlikle karanlık değil, sport gibi aydınlık ferah yapısı var, nota listesinde yazmasada iso e super de çok hissediliyor. Gençlere daha uygun bir yapısıda var.
 

samosbabos

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Nis 2021
Mesajlar
1,485
Etruscan Water

ince tozlu pürüzsüz kimyon-fesleğen-bergamot üstüne portakalsı amberli meyvemsi küçük tatlı bir dokunuş ve tabanda çoğu Bianchideki gibi kremsi yağlı bir iris. hafif sabunlu ekşi otsu-yosunsu. markadaki birkaç koku gibi başlıca ilham kaynağı yine Femme gibi duruyor. başta büyük sevgi ile başlayıp kullandıkça ilgimi kaybettiklerimden oldu.
İlgi duyduğum her parfümümde aynısını yaşıyorum said hocam :/
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,862
Ambre Nuit Dior

Privee serisinin eski ve de en popüler işlerinden olan Ambre Nuit'i kullandım bugün, soğuk havalarda daha bir güzel kokan, kullanmayınca kendisini özleten fakat uzun kullanımlarda sıkıcı olabilecek hoş bir baharatlı güllü amber yorumu. Yüksek fiyatından ve bahsettiğim uzun kullanımda sıkıcı olabilecek yapısından dolayı dekant olarak temin edip kullanmak daha iyi olur ayrıca unısex dengesi çok iyi ayarlanmış hem bayan hem erkek kullanımına da çok uygun bir çalışma Ambre Nuıt.
 

Said

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2019
Mesajlar
690
İlgi duyduğum her parfümümde aynısını yaşıyorum said hocam :/
bazı parfümlerde bu durum bana birkaç yıl sonra da oldu ona yapacak birşey yok. basitçe sıkılmak da olabilir belki ama çok koku denemenin getirdiği sürekli yenilen koku zevki veya algısı ile alakalı olması da muhtemel. kaçınılmaz bir şekilde değişecek olsa dahi yine de en mantıklısı imkân varsa 3-5ml dekant kullanıp emin olduğuna emin olmak gibi duruyor 😁
 

cakcetin

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
5,391
photo-output.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
D

daraldım

Misafir
frederic malle promise
frederic malle'nin denediklerim içinde (zaten topu temeli 3-4 bir şey denedim) en sevdiğim.
biraz ağır ve zor bir parfüm ama 2 fıs tüm günü kurtarıyor.
şişeli alsam bitiremem, dekant ise yetmiyor. bir ayar tutturamadım : )
 

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
724
Masque Milano Sleight of Fern

Çok begendigim bir marka Masque, bu ve White Whale ise en favorilerimden. Her parfumun alicisi ve seveni var tabi ama bu adamlar tam benim kafamda "olmasi gerektigi gibi" parfumler yapiyorlar
 

sefa006

Eau de Toilette
Katılım
13 Tem 2023
Mesajlar
141
Lalique Encre Indigo
Orta direğin dostu Lalique markasınının Encre Indigo kokusunu kullandım, markanın çok iyi çalışmaları var ve buda onlardan birisi, açılışındaki yoğun ardıç ve bergamot ile citrus açılış yapıyor, sonraları az safran eşliğinde markanın en çok sevdiği nota olan vetiver hissediliyor, kullanımı çok keyifli bir koku olmuş, ofis için mükemmel seçim olabilir.
100 ML 1900 TL, uygun fiyatı ile çok güzel bir hediye olabilir, Bleu de Channel'den daha albenili kokuyor. Kalıcılık ve yayılım ortalamanın üstü.
Ekli dosyayı görüntüle 23497
Şiseli alınırmı tavsiye edermisin
 

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
262
Şiseli alınırmı tavsiye edermisin
Fiyat performans ve koku güzelliği açısından kesinlikle şişeli alınır, kör alış yapmamak gerekiyor, markanın ithalatcısı Parfum Point mağazalarından deneyebilirsiniz, denemeden kesinlikle almayın. Ben daha önce mağazada denemiştim sonrasıda 5ML dekant aldım, hediye için dün mağazadan şişeli aldım, kendime de şişeli alabilirim.
 
Son düzenleme:
Üst