Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Uncle-Benjen

Eau de Parfum
Katılım
5 Ağu 2019
Mesajlar
342
uncle-benjen 100 ml (şişe)

ben anlayamadım hangi modaevi acaba bu?

Bana sattıkları parfüm bu .. 🙃
aaa.jpg
 

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
262
Contes de Parfums - Reykjavik
Yapay zeka devreye girmeden yeni koku tasarımları yapılmayacak galiba, yeni çıkan kokular daha öncesinin bir klonu olmaya başladı, özgün tasarımlar yok denecek kadar az, Reykjavik aromatik baharatlı yapısı ile maskülen çizgide ilerliyor, koku biryerden tanıdık geliyor evet Roja Apex'in aynısı ve hatta ondan biraz daha performanslı diyebilirim, aromatik fujer kokuları seviyorsanız şans verebilirsiniz.
1705158275952.png
 

Jari

Extrait de Parfum
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
372
YSL Opium pour homme edp
Anason ile keskin bir ilk 5 dakikadan sonra üzüm birleşimiyle dengelenen ki bu kombo çok zekice. Arkasına baharatlar ve vanilya ile, oryantalliğe göz kırpan mücevher.
Nerden nereye... YSL nin gelmiş olduğu nokta çok acınası.
 

Vuslat kara

Eau de Parfum
Katılım
17 Şub 2023
Mesajlar
273
Xerjoff-Casomoratti 88
dehşet bi amber parfümü fakat tuhaftır açıklanan notalarda geçmemesine rağmen dry down da bal ve tütün geliyor burnuma bu daha da hoş kılıyor safran da çok güzel bu parfümde .karakışta 6-7 fıs müthiş keyif verir
 

xPixa

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,391
LV Nouveau Monde

Dün kullandım aslında. Ombré Nomade’a benzemekle beraber arada ufak farklar var. ON doğrudan ahırımsı ve petrolümsü bir oud ile başlayıp yaklaşık ilk 40-45 dk bu şekilde devam ederken NM ahırımsı oud zemini üstüne işlenen metalik safran ve bir tutam kakaodan gelen sıcak baharatımsı yapı ile başlıyor. Sonradan gül kokusu belirginleşiyor.

Koku olarak ON’ye göre evet daha naif. Onun light versiyonu diyor çoğu kişi. Koku anlamında kabul edilebilir bu durum ancak performans anlamında ON’den aşağı kalır yanı yok. 3-4 saat oda dolduran cinsten yayılımla beraber 12 saat kadar kalıcılığı mevcut. ON’yi sevenler bu arkadaşı da tercih edebilir.
 

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
724
Jacques Bogart Furyo

Aslinda zaman gectikce sabunsu temiz bir yapiya evriliyor ama ozellikle baslangici ve genel koku karakteriyle bu zamanlara ait olmadigini rahatca gorebiliyorsunuz. Chuck Norris parfumleri bunlar.

Evde yalnizken veyahut avangart ortamlarda tadı cikarilabilir
 

firatterrible

Eau de Toilette
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
135
Bugün parfüm yerine arko men tıraş kolonyası kullandım, aslında davidoff coolwater kullandım da diyebilirim malum kokuları birebir denecek kadar benziyor 🙂

Dolce & Gabbana The One, YSL La Nuit De L'homme gibi genel beğeni canavarı parfümleri bile rahatsız edici bulan akrabalarım misafirliğe gelecekti bugün, o yüzden onların seveceği tarzda oldschool bir koku kullandım.
 

TayfunS

Eau de Parfum
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
186
Önceki splitlerden aldığım Alexandria II (2017 batch) kullandım.

4-5 fıs boyun bölgeme, 4-5 fıs üzerime sıktım. Normalde insanlar rahatsız olmasın diye güçlü olan parfümleri çok az sıkarım. Bugün parfümüm hissedilsin istedim ama yayılım oldukça vasattı. Koku olarak gerçekten çok şık, klas bir giyim isteyen koku ama bugün maalesef yayılım konusunda sınıfta kaldı.
 

xPixa

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,391
House of Sillage Dignified

Vetiver zemini üzerine işlenmiş açılışta parlak bergamotlu, biraz ilacımsı oudlu ve sıcak baharatlı hoş bir parfüm. Biraz maço, biraz elegant, iki tarafa da göz kırpan dengesi iyi kurulmuş klas bir kokusu var.
 

halil ibrahim

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
11 Şub 2021
Mesajlar
503
Xerjoff naxos
Tütünlu parfümleri pek sevmediğim için bu arkadaşla çok geç tanistim ama kokladigim andan itibaren beni kazandı.benim gibi önyargılı halen kullanmamış forum üyesi varsa bı şans versin o kadar tatlı ve yoğun nota olmasına rağmen kullanımı kolay çok lüks ve burnu yormayan bı koku bunu da lavanta ve narenciyelerin iyi kullanımı ile yapıyor sanirim
 

Serdar73

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
18 Mar 2015
Mesajlar
789
Jpg Le Male Le Parfum Elixir .. Elixir ismi Le Parfum e bal notasi ekleyip az daha tatlı ve performanslı olması herhalde , zira açılıştan 10 dk sonra diğeri ile tamamen aynı oluyor . Satış stratejisi her zamanki gibi :)
 
Üst