Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

TayfunS

Eau de Parfum
Katılım
28 Ocak 2023
Mesajlar
186
Önceki splitlerden aldığım The Merchant of Venice - Vinegia 21 kullandım.

İnsanı yormayan yumuşak bir oud kokusu. Oud notasını sevmeyenlerin bile sevebileceğini düşündüğüm kalıcılığı ve yayılımı gayet yeterli olan tam bir unisex koku benim gözümde.
 

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
262

Jo Malone - Amber & Lavender​

Dior Eau Sauvage ve Xerjoff Fiero sevenler bunu çok beğenecektir, mis gibi sabunsu havası ile tam bir maskulen erkek kokusu, fiyat performans ürünü.
1704979774137.png
 

fsater

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
1,153
robert piguet oud; 10 yıldır koklamıyordum.parfümü kullanmak için yaşım gelmiş.ben öd kokusu almıyorum yada alıştığımız güllü ödlü parfümlerden olmdığından hissetmiyorum.mfk oud tadında safranlı, paçululi,miskli,hayvansı,erkeksi,maço bir parfüm.bugun çevrenin yorumunu merak ettiğimden insanlara yaklaştım ama hiç bir yorum almadım.genel beğenisi düşük sanırım.ben çok beğendim. denk gelirse yüksek ml dekantını alırım
 

Adem kara

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Tem 2018
Mesajlar
810
Lattafa Qaa'ed -denediğim gibi aldığım bir parfüm oldu kendisi 900 liralık bir fiyatı olmasına rağmen performans kalıcılık koku birleşimi fiyat performans parfümler denilince bence en üstlerde yer almalı kendisi ilk sıkınca bu da ney klasik arap parfümü dedirten bir havası olsada 5 dakika içinde oldukça gurme bir koku haline gelen tarçın kokusunu oldukça ve kuvvetli bir şekilde hissettiren sıcak baharatlı tatlı bir kokuya dönüşüyor.bu parfümle kesinlikle iltifat almamanız mümkün değil Çoğu parasını hak etmeyen boş parfümleri düşündüğümde bu parfüm benim için üst sıralarda yerini almış durumda tabiki stok yapmayı ihmal etmedim.
 

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
724
Tom Ford Tobacco Vanille Body spray

Parfumlerin O KADAR DA kokmamasini isteyen ben gibi insanlar icin aslinda bicilmis kaftan private blend'in deosprayleri.

Mevzubahis TV orneginde de 2 fis tum gun kokuyor ve 150ml 60 eur civari
 

Uncle-Benjen

Eau de Parfum
Katılım
5 Ağu 2019
Mesajlar
341
Kutluözen Modaevi- İpeksi Ahşap Keyfi Eau De Parfum ..

Koku güzelliği ve kalıcılık efsane.. Eşimle ortak kullandığımız tek parfüm..

Haliyle de oldukça pahalı.. yine de herkesin "değer mi, değer" parfümleri vardır..

Yayılım gaddarca..

Mıyıl mıyıl kullanmalık..
 
Üst