Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
718
Biraz silik ve karaktersiz bir koku hangi tarza yakışır ne zaman kullanılır belli değil ve jokerde hissettirmiyor fiyat zaten ortada böyle bir garip parfüm:)
"Esinlenildiği" Paco Rabanne XS'in 2018 yeni şişesinin, mevcut Himalaya'dan çok daha güzel bir koku olduğunu düşünuyorum.
 
Son düzenleme:

Burakc

Eau de Parfum
Katılım
17 Ağu 2021
Mesajlar
242

Jil Sander Man I (Man Pure)

İsmiyle müsemma enfes bir klasik…
80 lerde çıkan maskülenlerin hangisini koklasam hayran kaldım tam benlik işler ama nispeten zor kokular.
Bu ise kullanımı daha kolay hayvansallığı tatlılığı son derece dengeli ve odunsu tarafta kalan soğuk bir şipre.

Fresh baharatların üst notalara yerleşmesine rağmen koku değişirken bile o serinliğin gitmediği çiçekli derili hafif dumanlı enteresan bir koku.
Performansına hiç önem vermesemde hem yayılım hem kalıcılık anlamında son derece başarılı..
 

Güvenç Özdemir

Eau de Toilette
Katılım
13 Kas 2017
Mesajlar
118
Frederic Malle The Moon
Açılışı keskin bir vucut kokusuna benziyor baharatlı tatlı ekşi küflü meyveler gib ; hayvansal ud dedikleri bu sanırım sert ve çok güçlüyüm diyor , hafiften safran hissettiriyor kendini cilalı ahşap kokusu kuru keskin dumanlı, çok ince bir ahududu da hissediliyor. Rahstsız edici değil eski rutubetli bir orman gibi kokuyor. Kaotik büyüleyici buram buram. Bence tek sprayiyle bile çok keyif alırsınız.
 

Jari

Extrait de Parfum
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
369
New york intense.
Ferah, aromarik, baharatlı kurudukça çok hafif hayvansal. Kullandıkça daha çok seviyorum.
80ler maskülenleri ile günümüz tarzı arasında ince bir çizgide oturuyor. 20 sene sonra kült parfümler listesine girer.
 

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
Gençler bilmez old ların gözleri yaşlı…
1704481969576.jpeg
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,022
Akşamüzeri Avon Far Away Splendoria kullandım. Sevgili hemcinslerim; parfüm güzel koksun, kalıcı olsun, yayılsın, bir de pahalı olmasın diyorsanız ben de size Avon Far Away Splendoria diyorum. Mor bir şişeye sahip. Kokusuna bayılıyorum.
 

reser

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
9 Kas 2021
Mesajlar
583
Güneşli ve güzel havayı gördüm yazdan kalma bir gün gibi ve dedim ki işte bugun o gündür dolabın kapağını açarken içeri girmeye başlayan ışıkla birlikte altın sarısı şişesi aynı anda güneş gibi parladı insana yazı hatırlatan değerli bir çalışma Creed Millisime Imperial.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,022
Hypnotic Poison edt. Edpden daha tatlı ve çok daha güzel geliyor bana. Edp elbette çok daha kalıcı ve performanslı ama bu parfüm beni çok daha cezbediyor. Fragrantica'da tüm zamanların en iyisi seçilmiş. Çok özel bir parfüm ancak bence en iyisi Delina Exclusif ile Coco Mademoiselle İntense.
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,858
Mousse İlluminee

Sabahki sıktığım iki fıs halen burnuma gelmekte harika bir performansa sahip bu parfüm fakat tarzı sevmeyenlerin pek hoşuna gideceğini düşünmüyorum ama benim gibi seven tarafta iseniz bayılırsınız.
 
Son düzenleme:

Çepete

Extrait de Parfum
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
366
Hermes - Ambre Narguile _ bi takım tatlı ekşi yiyeceklerin karışımı beklemiş kompost gibi kokuyor, fazlaca kokunun karışımı ve uyumsuzluğu bir de gurme koku sevmeyişim bu bebekle ayrı dünyalara ait olduğumuzu gösteriyor, bu tarz koku sevenler için kalıcı ve yayılımı güçlü bir parfüm
 

suko79

Eau de Parfum
Katılım
30 Kas 2022
Mesajlar
254
Jo Malone London - English Oak & Hazelnut
Fındık gibi kokmuyor bildiğin yeşil orman gibi güzel ve ferah kokuyor, 30ML seçeneği ile alınabilir.
Jo Malona kokularını katmanlı olarak kullanılabiliyormuş, satış elamanı Oud and Bergamot ile Pomegranate'yi kağıt üstüne katmanladı ve sonuç Aventus Absolu oldu.
İzmir'de yaşayan parfüm seven arkadaşlar İstinye Parka uğrasınlar, Chanel, Prada, Gucci, Louis Vuitton ve Dior gibi markaların kendi mağazalarına, bunlara ilave Beymen, Boyner, Sephora gibi kozmetik mağzalarına ulaşabilirler.

1704558432959.png
 

xPixa

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,373
Roja Dove Enigma PH

Birkaç saat süren zencefilli kola başlangıcı sonrası tatlı ve hafif pudramsı tütün-konyak birlikteliği. En son yaz sonuna doğru birkaç defa kullanmıştım. Zamanı bugünkü gibi güneşli serin havalarmış. Burnuma daha belirgin ve dolgun geldi.
 
Üst