Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

samosbabos

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Nis 2021
Mesajlar
1,480
Sabah

Gucci A Midnight Stroll

Bir Kilian Incense Oud gibi olmasa da fena olmayan tütsü yorumu. Performas olarak yayılım ortalama üstü kalıcılık baya iyi.

Akşam üstü

MFK Fluidity Silver

Şunun güzel bir klon designerı çıksa keşke.. Maalesef fiyatını hak etmiyor :(
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,027
Günaydın,
Muhteşem bir gün diliyorum hepimize. Calvin Klein Euphoria benimle birlikte bugün. Muazzam bir kokusu var, çok da kalıcı. Trabzon hurması ve orkide karışımı, süper bir harman. Epeydir kullanmıyorum, bugüne kısmetmiş.
 

Libra

Pure Parfum
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,085
Dün jadore, bugün YSL Paris. Jadore son günlerde elimin çok gittiği bir parfüm oldu. Temiz, ferah, bol çiçekli yapısıyla mutlu hissettiriyor.
Bu arada yılbaşı öncesi kızımla Sephora ya gitmiştik. Bir sürü parfüm denedik. Ben şişesini çok sevdiğim için bir kağıda da Mont Blanc Signature sıkmıştım. Kızım aşık oldu parfüme.. Ben de çok beğendim. Parfüm almayacağım diyordum ama bunu aldık. Kızım şimdi sürekli kullanıyor ve kalıcılık, yayılım beni şaşırttı. Buram buram geliyor kokusu. Ağır değil ama etkili bir parfüm. Kaliteli bir krem havası veriyor.
 

xPixa

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,375
Roja Dove Musk Aoud

Sigara külü gibi bir kokuya ek olarak ambretten gelen tatlılıkla deri zemini üzerine güzel işlenmiş çiçeksi nüanslar. Kağıtta hayvansal kirlilik ve o sigara külü kokusu daha baskınken tenimde misk gibi kokan tatlılık daha baskın. Güzel parfüm, keyif alıyorum. Performansı çok yüksek değil. 2-3 saat kendisini hissettiriyor, sonrası ten kokusu.
 

Libra

Pure Parfum
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,085
Dün Paris sıkmıştım ve eşim bütün gece şikayet etti😅 Kendisi pek sevmez de.. Aşırı gül kokuyormuş, çok keskinmiş falan.. Hatta tükenmez kalem gibi koktuğunu da söyler hep. Bugün hiçbir parfümüne itiraz etmediği Narciso Rodriguez den bir parfüm seçtim. For Her EDP kullandım. Diğer ve asıl favori markası Tom Ford. Neyse ki seneler içinde ortak sevdiğimiz parfümler oluştu.
 

Pomak

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
12 Kas 2016
Mesajlar
2,860
Escada Casual Friday

Uzmanlar ülkemizin hafta sonundan itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasının etkisine gireceğini söylüyor bugün belki de son güzel cuma günü olabilir, bu güzel havaları uzun bir müddet ararız gibi geliyor. Bugün ben de güneşli son bahar günlerine çok yakışan bir parfüm olan Casual Friday'i kullanayım dedim çünkü çok güçlü olmayan yapısından dolayı soğuk kış günlerinde yeteri kadar keyfine varılabilecek bir parfüm değil ama böyle güneşli ve hafif serin diyebileceğim havalara müthiş yakışıyor, kullanılan yumuşak lavanta, paçuliden kaynaklı çikolatamsı his ve çok başarılı olan vanilya ile inanılmaz konforlu bir parfüm ama dediğim gibi çılgın performans beklememek lazım muhtemelen öğlene kadar kendisini hissettirir zaten öğleden sonrada büyük ihtimal denize açılır balığa giderim sülünez kokusu bastırır Escada'yı 🙂
 

Veysel07

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
10 Eki 2022
Mesajlar
814
3E30934C-3FBF-4595-AA09-D3FBFBDE26C5.jpeg

Dior - Sauvage Elixir
 
Üst