Bir Kombinasyon Arıyorum

Armen Telciyan

Eau de Cologne
Katılım
9 Ara 2022
Mesajlar
3
Başlık veyahutta bölüm olarak yazdığım yerin doğruluğundan emin değilim. Veritabanını detaylıca olarak hakimiyetime almaya da yeni bir üye olduğumdan vakit harcayamadım yanlışlık olacak ise bu durum için başlangıçta özür dilemeliyim.
Alışılagelmiş google taramaları içinde uzuncadır bulma çabası içinde olduğum kayısı ile amber birlikteliğindeki bir kimliği oluşturduğu parfüm araştırmamda bu alanı keşfettim. Düşünüyorum da eğer ki kullanıcılar arasında kayısı ve amberin direksiyonda olduğu bir parfüm deneyimlemiş olanlarınız bana bu paylaşımları verebilirler mi lütfen?
 

xPixa

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,391
Gallagher Fragrances Septamber

Bu parfüm piyasaya daha yeni çıktı. Ben kokusunu bilmiyorum ancak bahsettiğiniz kayısı-amber kombinasyonu bu parfümde mevcut. Markanın başka parfümlerini bir ara Nokta Kozmetik ülkeye getirmişti. İsterseniz orayı bir arayın sorun. Bu parfümü de belki ilerleyen zamanlarda getirirler.
 

Armen Telciyan

Eau de Cologne
Katılım
9 Ara 2022
Mesajlar
3
Gelen cevaplar adına teşekkür ederim ve sadece iki adet isim yazılıyor oluşu uzun sürecek arayışımda da beni haklı çıkarmış. Çok rastgelen bir eşleşme olmasa gerek tercih için.
Bu daha önce karşılaşmadığım bir adres ve isimler üzerinde araştıracağım.
 

Rayihaa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Mar 2022
Mesajlar
719
Aynı anda çift nota arayan bir veritabanı var mı bilmiyorum. Fragrantica'da "notes" sekmesinden kayısı notasına girdiğinizde sayfanın altında uzunca bir parfüm listesi çıkıyor kayısının ağırlığına göre. Çoğu feminen parfümler olsa da uygun olabileceğini öngördüğünüz parfümlere tıklayarak amberin varlığına ve hissedilirliğine bakabikirsiniz. Biraz zaman alacaktır ama.
 

Leto

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
26 Ara 2016
Mesajlar
726
Kadin parfumlerinde daha cok olir
Rochas Femme, Cacharel Amor Amor, Ck Escape, Eldo Jasmine et Cigarettes
Regalien Ala
Maison Rebatchi Osmanthe Joyeux



Genelde osmanthusla verirler efekti
 

Armen Telciyan

Eau de Cologne
Katılım
9 Ara 2022
Mesajlar
3
Cevaplarınızın tamamı adına teşekkür ediyorum. Bu uzunca bir zaman alacak bir deneme yanılma yöntemli bir süre olacak. Fragrantica isimli database diğer kalan her soruyu aydınlatmak için de makul görünüyor.
Sonuçlar ile alakalı da yazmak isterim bu başlık altına mahsuru yoksa ama cevap hakkı limitim var sanıyorum ki yeni üyelik kısıtı gibi buraya geri sayım süreci bittiğinde yazabiliyorum.
 

Bettercallme

Eau de Toilette
Katılım
22 Tem 2021
Mesajlar
133
Fragranticanın search by notes kısmına bu iki notayı girip aramanızı öneririm
 
Üst