Aykırı, Zor Parfümler

HakanA

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
30 May 2018
Mesajlar
1,164
Beni nedense çok yaşlı vintageler genelde zorluyor. Givenchy Gentleman ve Salvador Dali Pour Homme bunlardan ikisi. Pekjinin Odoon ve Zeybek parfümü de kullanımı zor olanlarından ikisi. Eldo Rien, Jovoy Private Label, Gucci Guilty Absolute vs. vs. çoğalabilir. :D
 

Umut Aras

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
16 Ocak 2018
Mesajlar
1,605
Chergui Muscs Koublai Khan - O kadar ağır koku seven kullanan biriyim kokladığımda cin çarpmışa döndüm yani değişik kaliteli ama hayvansal olmayı geçmiş parfüm bildiğin hayvan gibi kokuyorsun denemeden önce şişeli alınır diyordum ama dekant bile alınmaz kullanabilene helal olsun :D
 

luminescence

Eau de Toilette
Katılım
16 Mar 2019
Mesajlar
107
Tom Ford,Black Orchid.Bu beni gerçekten sinirlendiriyor ve bana nefes aldırmıyor,sürekli hayatla arama giriyordu:-)Beni rahatsız edenin hangi nota olduğunu dahi belirleyemeden biraz oksijene ihtiyacım vardı ve onu hediye ettim.
 

Scentless

Extrait de Parfum
Katılım
14 Nis 2017
Mesajlar
397
Aykırı ve zor parfüm diyorsak kurbanlık dana kokusu Imaginary authors - bulls blood derim. Hatta 4 -5 yıl önceki yorumlamamı burada paylaşayım tekrar.

Bull's Blood.. niş parfümden birhaber olanların aklına bile gelmeyecek bir kompozisyon. böyle itici bir kokuyu daha önce Maison Francis Kurkdjian'ın Absolue Pour Le Soir isimli parfümünde koklamıştım. aynı sınıfta olmasalar da ikisi de kanıksanmış 'parfüm' imajına uzak gibi görünüyorlar. çiçek, tatlı baharatlar vs dururken kim kan veya leş koymak ister ki. Bull's Blood'u kendi burnumla şu şekilde özetleyebilirim ;kurban bayramında kesilmiş büyükbaş hayvanın sıcak kanlı eti henüz bahçenizdeyken bir taraftan çalılarla tutuşturulmuş Ocak ve bir taraftan da misafirlerin ellerine dökülmüş kolonyanın buharlaşan alkolünün kokusu… bu üçü birarada bu parfüme en yakın kokuyu oluşturuyor. Gül kokusu varsa bile inanılmaz altta ve kan kokusunun baskınlığında hayalet bir koku. koluma sıktığımda uzun süre kolumu kendimden uzak tutmaya çalışmıştım ama bu kokunun başarısını değiştirmez. cesur bir fikir. ciddi emek ve yatırımlar harcanan piyasada sonuçta ticari bir amaç da güdüldüğünü düşünürseniz gurme bir kokunun satış grafiği daha yüksek olabilecekken, bu koku büyük risk demek. gerçekten yenilikçi bir yaklaşım olmuş. risk başarıyı getirir ve farklı tercihin markanın imajına başarı kattığı kesin.
 

mehmet mutlu

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
5 Haz 2017
Mesajlar
456
Etat libre orange afternoon of faun
Çürümüş meyveler gibi mi diyim çemen gibimi diyim bilemeedim

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Knylmz

Eau de Toilette
Katılım
30 May 2016
Mesajlar
153
tf sahara noir der arkama bakmadan uzaklaşırım... ıghhhh yine burnumu sızlattı vicdansız...
 
Üst