Aşk Anıları, İçinizde Kalanlar, Aşk Anılı Şarkılarınız Vb.:)

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417

İrem Derici - Zorun Ne Sevgilim

baykal baykalbul aşk sigara içme havalı şehvet aşk kalp aşk anıları.jpg


Arkadaşlar yakışıklıyım falan dedim kimse komplekse kapılmasın öyle. Herkes sevgilisine çekicidie kimi daha yakışıklıdır, güzeldir. Dediğim gibi herkes çekicidir sevgilisine, hoşlanmak ayrı güzel olmak yakışıklı olmak ayrı. Her güzel bana hoş gelmeyebilir..

Üstteki şarkıyı anlatmadan önce aşk hikayemi anlatayım aslında pek çoğunu. Şunu diyeyim, bu anlatımda herhangi bir şahısı direkt vermiyorum alınan da kendi bilir..

Benim aşkın aynı anda iki bayana aşık olmamla başladı, ve bu ilerde de başka bir bayanla değişti ama bir bayan sabit kaldı :cool::confused::)...

Aslında inanın o daha genç aklımla, saf aklımla ikisi ilede konuşur, ikisi ile çıkarım diyordum ama anlaşmazlarsa biri aklımda idi, benim okuluma en yakın kişi idi bu :cool::D;);):). diğerine göre, ilk durumda..

Ama işler karıştı. Diğeri bundan haberdar oldu ansızın, ben demeden önce maalesef :oops::oops::oops:ve ben ona ait olduğumu hissettirsemde olanlar oldu işte..

Bu arada kimi zaman ciddi ciddi, araya, kim bilir ne zaman, dedektiflik bürosu bile girmiştir düşünceleri oluştu çünkü çok garip işler oldu..

İki üç olay anlatayım sadece ve fazla değinmeyeceğim ama konuşmak isteyen konuşabilir benle savcı dahil, o kadar kızgınım evet :cool:;);)..

Çok şeyler geldi başıma..

Bayanı bir kafede gördüm. Beni gördü ve pek çok yer olmasına rağmen karşıma oturdu ki oturabilir de ellerini gösterdi. O anda ellerinde yüzük yoktu ve belli şekilde gösteriyordu bana bir ara... Yanında bayanlar vardı ve konuşmak istemiyordu halinden anladığım o an, şu an belki yeni ayrılmışlardı ve belli süre geçmesi lazımdı..

Bu olayı biliyorum yani bekleme süresini çünkü bunu yaşadım onlar da biliyor zaten.. Neyse konu uzar, bunla yetinin. Zaten pek çok olayı anlatmıyorum ve zaten çoğuna inanmazsınız :eek:o_O:).

Bir bayan ile ilgili telefonla konuştum.. O sırada bayan arkadaşı bu durumu kısaca anlattı bana diyeyim kısaca yani.. İşte bu dedektiflik tutulduğuna kanaatimi yükseltti veya her ne boksa afedersiniz :eek:o_O:confused:..

Bu arada polislerin kullandığı manyetik alan tutucu diye bir şey varmış.. Bunu bilen biliyordur.. Bunada değineyim dedim.. Kimi olayları şifreli yazıyorum idare edin :D :p.. Savcı mavcı abarttığımı düşünen olabilir valla hayatta neler olmuyor ki yani.. İçindekiler kahpe çünkü..

Neyse bu kadar yazayım.. Diğer anılara geçeyim ve şarkılara :)

Yukarıdaki şarkı beni çok anlatan bir şarkı :).. Özellikle bir dönem benim karakterimi anlatıyor :).. Bu arada İrem Derici ile aşık olduğum bayan arasında bağlar var manen hususlar.. Ve şarkıda da başka bağlar hissettim artı, :) yani bu aslında normal, pek çok şarkıda hissedebilir aşıklar. Kimi aşıklar, çoğu aşıklar kimi şarkıları kendilerine yakın hisseder, hissedebilir..

Bu olağandır. Bende ve pek çok kişide bu bağlantılar pek çok şarkıda olabilir dediğim gibi. Ama çok şarkı olayı belki azalıyordur hele de yaş küçükse, çünkü anılarda azalabiliyor.. Tesadüf ve tavavvuk konusu da bunla alakalı ki şimdi hiç girmeyeyim ki araştıracağım bir konu inşallah :).

Üstteki sigara resmime gelince aşk ve aşk acısına göndermem olsun o sigara içimi :)..

İrem Derici - Neredesin Sen:

Arkadaşlar kısaca şunu da anlatayım.. O bayan da istiyordu benle çıkmayı ama gurur araya giriyor, karşıdan bekliyorsun veya benim istemediğimi sanıyor, ben gurur yapıyorum.. Cahillik işte ve Allah'ın eli direkt kimi olayda oluyor, yani tabi ki Allah her olayı biliyorda kimi olaya direkt müdahale edebiliyor..

Bunu Aşk + Aşk Nedir + Hayatın Anlamı Nedir , konusunda bulabilirler yani aşk acısı sebeplerini falan..

Evet asıl anlatacağım şeyi anlatayı yukarıda.. Yani gençliğimde kendime baktığım, fotojenik olduğum anlarda bayanlardan teklifde geldi..

baykal baykalbul lise yılları resim.jpg


Elime telefon numarası verilmesi zor bir olay değildi benim için.. Olay olurdu be etrafımda :).. Arkadaşın doğum gününü kutluyorduk Adana'da. Önceden bir ilçede idik ve çekingen olmamda bununda etkisi oldu. Annem çok üstümüze düşerdi :p canı sağolsun, iyi yanları da oldu :p:cool::)..

Evet doğum gününde bayan dansa kaldırmıştı beni ama çok gençtik be hocam.. Bayanda çok meşhur bayanlardanmış okulda.

Anı çok çok. Ha birde alışveriş yerinde çalışan bir bayan vardı.. Tırnakları ile oynardı.. Benle ilgilenmişti ve konuşacaktım ama olmadı be.. Ah şu çekingenliğim ki artık yok pek.. Dediğim olay Çok daha genç dönemlerimde oluyor..

Otobüsde sevgi gösterisinde bulunduğumuz bayanı da unutmadık son zamanlarda. Vay be. Dediğim gibi arkadaşlar herkes üstğne alınabilir, alınmaay da bilir. Seven up ım ..

Ki adana da maganda çok olduğundan bayanlar çekingendir, daha bir çekingendir maalesef. Tabiki illa güzelim demiyorum. Mecnun'un çirkin kuru leyla için krala, ah birde benim gözümden baksaydınız dediği gibi..

Birde yazın birini düşünüyordum ama aslında aşk değildim. Ya çok romantiklikte iyi değil.. Tipim değildi ama adından bahsediyordum.. Karavana aşklardan..

Bak bu yazdıklarım ebeveynler, anne-babalar için bulunmaz nimet bilgiler bence.. İnternetin ilk çıktığı yıllardı. Biri ile chat yapıyorduk. Yahu ulan, usta bayanın, kızın yüzünü görmeden nasıl aşık olursun.. Çok gençken akıl bir karış havada oluyor.. Neyse onuda atlattık ha bu arada bir arkadaşı vardı ona ters bir şey demiştim buradan okuyorsa özür dilerim, Kayserili :p:D:)..

Hoşlanmak başka bir şey, güzellik başka.. Güzel bir bayan olabilir ama tipim olmaz, tipiniz olmaz..

Bu olayı kaderin varlığına işaret için değindim.. Yani güzelde olsan, karşı trarafda istese aşk acısı yaşayacaksan yaşıyorsun kardeşim, takdiri ilahi..

Okulun en güzel bayanları hoşuma gitmişse yüzde 99 o bayanda benden hoşlanmıştır. Allah'a bu açıdan şükür borcum var. Ha iflas ettik o dönem, kaderin ağlarına girdik, kader ağlarını ördük evlenemedik o başka :p. Alalh yar ve yardımcımız olur inşallah hayırlısıyla :D:cool:;);):)..

Şu ilk önemli aşk şarkılarımdandır.. Bunun muhattap sahibi biliyordur şimdi baktığında :D:cool:;);):) :

NEZ - Sakın Ha

Sibel Can - Kış Masalı :
https://www.youtube.com/watch?v=gKOiAR1PWJs

Gözüm doldu lan, ustam.. Aşk bileceksin, ayrılığıda bileceksin.. Hem beraber yaşadığın kişinin ayrılabilecek olma ihtimali de bir aşk acısıdır ama illa tam yaşayacan o ayrı..

Bence Allah'a değeri anlıyorsun aşk ile.. Mevlana 'nın da bunla alakalı bir sözü vardı.. Bulursam editlerim, düzenlerim inşallah. Yani ne kadar layığızki, sevgili ve nimetler istiyoruz manalarında bir söz idi..

Ben Şarkımı Söylerken - Şebnem Ferah [HASHTAG]#nwztgzl[/HASHTAG]:

Bu arada lan diyorum yani samimiyetime verin tabiki usta lafını da kullandım.. İsteyen lan lafını kabul etmeyebilir, tabiki saygımız var.. Yara içten olunca kullanayım dedim şu an..

Şu şarkı da güzel bir aşk şarkısıdır :
Emel Muftuoglu - Bilsem



Alttaki şarkının da derin izleri var bende.. Bir sevgili ile guru yüzünden, yanlış anlamalar yüzünden konuşamamıştım.. Hatalarım vardı ve karşıma gelen zorlukları buna bağlıyordum, sabır gösteriyordum..

Askerliğim zor geçmişti ilk başlarda çünkü evde yemekten kesilmiştim bir ara ve toplanmam zor oldu, benim hatam aslında.. Ama Allah rızası dedik ve vatan sevgisi, Hz.Muhammed sevgisi ile Atatürk'ün ve vatanseverlerin kazandırdığı Allah'ın izniyle bu ülkeyi ve bayrağını devam ettirme mücadelesi idi yani askerlik vatan borcu olayı..

Kısa keseyim, bir gün askerde sevgiliyi düşünürken özellikle iki şarkı çaldı acemi birliğinde özellikle .. Biri Lütfi Doğan'ın Küstüm şarkısı ki para ile şarkı çalan yer vardı ve bu çalardı genelde orada :rolleyes:o_O:p:p;):).. Diğeride arkada sevgiliyi bırakıp vatana sevgisi ile, şehitliği göz önüne almış kahraman, en iyi asker bizim asker ben :D:D:D:p;):) ve beni anlatan şarkı :

Dilek Budak - Aşka Yürek Gerek (Stereo)
https://youtu.be/7-YzzFS9WBA

İkinci mesajı da açayım aşağıda bu mesaj çok doldu.. Video falan yayınlayayım daha.. Bu arada Hz.Muhammed hanımları dahil gitmek serbesttir ama cennette de yazılmışsa bu büyük günahtır peygamber hanımları için.. Alalh sahibine bağışlasın..
 
Son düzenleme:

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Üsttede yazan yazımın tekrarı : ''Alttaki şarkının da derin izleri var bende.. Bir sevgili ile guru yüzünden, yanlış anlamalar yüzünden konuşamamıştım.. Hatalarım vardı ve karşıma gelen zorlukları buna bağlıyordum, sabır gösteriyordum..

Askerliğim zor geçmişti ilk başlarda çünkü evde yemekten kesilmiştim bir ara ve toplanmam zor oldu, benim hatam aslında.. Ama Allah rızası dedik ve vatan sevgisi, Hz.Muhammed sevgisi ile Atatürk'ün ve vatanseverlerin kazandırdığı Allah'ın izniyle bu ülkeyi ve bayrağını devam ettirme mücadelesi idi yani askerlik vatan borcu olayı..

Kısa keseyim, bir gün askerde sevgiliyi düşünürken özellikle iki şarkı çaldı acemi birliğinde özellikle .. Biri Lütfi Doğan'ın Küstüm şarkısı ki para ile şarkı çalan yer vardı ve bu çalardı genelde orada :rolleyes:o_O:p:p;):).. Diğeride arkada sevgiliyi bırakıp vatana sevgisi ile, şehitliği göz önüne almış kahraman, en iyi asker bizim asker ben :D:D:D:p;):) ve beni anlatan şarkı :D:p..

Dilek Budak - Aşka Yürek Gerek (Stereo)

Sibel Can - Kış Masalı :

''
Bir bayan vardı, yanına gitmiştim çok korkmuştu.. Aslında tabiki kötü bir şey yapmamıştım. O anı benim için hoş olmadı.. Aslında tabiki bir saygısızlığım olmadı bir bayana öyle.

Ya dediğim gibi terbiyeli bir aileden geliyorum.. :Maşalalh sapık gibi cinsel arzumuz peşinde koşan biri olmadık olmayızda haksızca..

Bekar olalımda sapık, başkasının karısına kızına bakan biri olmayak hayırlısı ile..

Hocam çekingenlik vardı da konuştuğumuz anlarda oldu be.. Allah'ın eli diyorum ya.. Çoğu platonik olduğum bayandan özür dilerim ama kimi ile tam konuşacakken bir şey oluyordu. Bir s.k denir de sansürlü vereyim:mad: :p:D, bir s.k çıkıyordu işin içinde :mad::confused::confused::oops:.. Hayırlısı olur inşallah bundan sonra ;);):)..

Allah bence sen bekar yaşa dedi bana .. Şu şarkıda benden olsun, beni anlatan, bu şarkıyı dinlediğimde ulan, usta bu benim dedim.. Hakkaten şimdiye kadar pek çıktığım biri olmadı aslında.. Beddua tuttumu dersiniz :oops::eek::eek::eek::eek:o_O.. İyi olursam lanet kalkar kalkar haha :D:D:p:p;););):).. :
Funda Arar - Aşksız Kal (Official Video)

Kader..

Ah be o bayana da çok haksızlık ettik.. Gizli biriydim bir dönem.. İşte şu iki şarkı da onun için, o olaylar için gelsin..
Ayça - Kanar Mıyım ( Kanarmıyım ) (HQ/HD 1024)


Abayı Yaktım - Gülben Ergen

Bende az değilim canım.. Benim de hatalarım oldu :rolleyes::D:p, akıllandım inşallah :D :p..
 
Son düzenleme:

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Gerçekten o bayanlardan birine iyi çektirmişimdir, yukarıda bedduasından bahsettiğim bayan.. En çok onla muhattabım oldu zaten falan.. Diğerleri içinde gelsin..
Funda Arar - Yangın Yeri (Official Video)
Çok kalite şarkıları var maşallah.. Hangi şarkısını örnek vereyim ki maşallah, elhamdulillah beni anlatan, benden aşk kırıntıları bulduğum şarkılar ama her şarkısı da değil..

Askerden geldiğim de karşılaştığım ve benden çok şeyler bulduğum şarkı, kader ağları üzerine, bir daha gelmesin o yıllar :oops:o_O:confused: hayırlısıyla ;):cool::):cool:..

NAZAN ÖNCEL & TARKAN - Nereye Böyle

Abiciğim, kardeşim bazen bölümüne gidiyordum konuşmak için kızın biri çıkıyordu onla konuşmamı istiyordu, şimdi okuyunca kırılmasında. Yo çok yakın arkadaşı değil öyle, kankilerinden bahsetmiyorum.. Daha uzak arkadaşları. Yani benim işde kolay değildi hani.. Çok zorluklar vardı.. Tabi bunlar işin başlarında ama olsun yazayım.. İçimde kalmasın bu.. .q zaten zorluğu bitmedi..

Funda Arar - Alagül (Official Video)

Funda Arar - Yoksun

Özlem Özdil - Sürgün

Yazlık aşk derken bir olay daha var.. Yani şimdi talibimiz kaçmasın bu kadar olaydan sonra :p:p:D. Bizim sahile girdiğimiz yerde orda oldu bu olay. Bir bayana bakışıyorduk ama konuşamadım.. Ortak tanıdıklarımızda vsardı..

Sonra kardeşi ile konuştuk.. Aslında o ablasına ilgimi biliyordu. Bence bu yüzden yakınlık kurdu. Bana bilekliğini hediye etti sonra telefon numarası verdi. Şimdi inanmayan arkadaşlar çıkacak haha :D.. Kardeşim, beyim inanmasanda roman gibi oku :D:p:D..

Sonra Adana'ya döndük. Arayayım mı aramayayım mı ne diyeyim diye düşünürken aradım. Ulan, ustam salakoğlu salağım.. Ablası sanırım çıktı, kardeşini sordum , o yok dedi pat diye kapattı..

Bizim buralarda da yani babalar kızgın olur telefonla arayan erkeklere.. Aslında kardeşi ile konuşup ablasından bahsedecektim. Bir daha da aramadım.. KAder ağları gene ördü yalnızlığımızı :rolleyes::oops::rolleyes:..


Bir anı daha var yazlıkla ilgili. Aslında o bayan tipim değildi. Niye konuştum bende bilmiyorum. Üstelik bir ara biri ile çıkıyordu ama ayrılmıştı. Evine gittim babası çıktı, iyi karşılamadı beni. Bende ne modern çocuğum canım :p. Sonra ilgilenmedim, konuşmadım bayanla.. Dünya, ahiret bacım..

Bir bayan vardı ya. Masum tavırlı. Aslında masum tavırlı bayan çok oldu tanıdığım.. Sonuçta konuşmadığım veya ilerletmediğim için pişmanım.. Şimdilik bu kadarı ile keseyim..

Ha biri vardı, geen yazlıktan tanıdığım.. Sonra eve çıkmıştı Adana'da. Sonra evine gittik arkadaşla. Ev arkadaşı ortaktı. ORada kıza sahip çıkmadım, nasıl böyle ayılık yaptım bende inanamıyorum..


Ha birde pijamalı var :D. :D:p:p canım pempe ejofmanda var. Arkadaşım görmüş pempe bijama ile ekemk almaya gidermiş. Hoş bir bayandı. Yukarıdan tanıdıklarımdan okulun. İlerletmediğim için pişman olduklarımdan.. O da sarışınlar listelerindendi..


Uf lan, ustam düşündükçe pişmanlık dolu bayan anılarım :p:cool::cool:. Gerçi onlarla evlensem ilerdeki aşklarım olmazdı yoğun.. Bilmiyorum ya her yol da iyi yanları var.. Şimdiki aklım olsa ne yaparım bende bilmiyorum ama eğer geleceği bilsem birisiyle çıkardım, çok net :p..


O değilde çok garip eşofmanlar çıkarıyorlardı önemli markalar bile.. Giysen pijama veya sarı civciv mualemesi görüyordun..

Şimdilik yeter bakalım :)
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Burayı da reserve edelim :)..

Sizde anlatın anılarınızı.. evliler anlatmaaycak gibi. Sonuçta pek ses çıkmayacak galiba.. Gençlerden bekliyoruz özellikle :rolleyes::rolleyes::D..

Sırf bu yüzden foruma üye olan bile olabilir :)
 

erbay

Extrait de Parfum
Katılım
27 Ağu 2015
Mesajlar
383
Baykal hocam bir çırpıda okudum yazdıklarınızı ve "ne fırtınalı bir aşk bir hayatı" dedim kendi kendime, inşallah bu fırtına sizin için hayırlı bir yerde diner.
 
Son düzenleme:

ERGUN

Administrator
Yönetici
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
3,832
baba büyüksün. Fırtınalı bi hayatın olmuş belli ki hız kesmeden aynen devam etmeni temenni ediyorum..
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Baykal hocam bir çırpıda okudum yazdıklarınızı ve "ne fırtınalı bir aşk bir hayatı" dedim kendi kendime, inşallah bu fırtına sizin için hayırlı bir yerde diner.

baba büyüksün. Fırtınalı bi hayatın olmuş belli ki hız kesmeden aynen devam etmeni temenni ediyorum..

ilerde blogumda devam edebilirim daha geniş açıklama.. haberdar ederim inşallah :).. Kitap gibi uzun olsun, uzun bir kitap :D..

Tatlı İntikam Dizi Jenerik Müziği-(Güliz Ayla) :


Dizi ve filmlerde artistler isterlerse öpüşmeme hakkı olmalı.. Öpüşen kendi bilir :)..

Süper dizi şimdilik. Aşıklara gelsin, allah sevenleri hayırlısı ile sahiblerine yazsın :D.. Ben bu mesaja 4 şarkı daha eklerim.. Şimdi gidip diziyi izleyeyim bakalım :D.. Kendimde çok şey buldum ve çok kişide bu dizi ve başka dizilerde buluyorlardır.. Aşkın dili bir :D..
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Şimdi bir kaç laf söylemek istiyorum belki bunlar roman tarzı yazıyorumdur belki gerçek değillerdir ve öyle bile olsa zevkle okuduğunu söyleyenler oldu.. Eee bizde devam bakalım :D :cool::cool:;);):):)..

Birine söylemim : ''''''''''

Ey sevgilim diyen, sevgilim... Bu şarkıyı hatırladın değil mi? Çok özür dilerim konuşamadım senle ilk başlarda ki bu benim hep hatam olmuştur zaten.. O zamanlar konuşsam pek çok şey hallolacaktı.. Zaten ben hep geç kaldım ve hatalar yaptım..


Allah'ın eli kuvvetlidir, son an kader çizilmişse, kimi zaman çaban da iş görmüyor sevgilim.. Ama aşkın kıymetini anladım, sende anlamışsındır.. Bundan sonra ayrı olursak umarım içinde vicdan azabı çekersin oldukça :D:cool::).. Ayrılmak özgürlüğü vardır ama Allah katında çok günah olur kimi için ve onlardan olurum inşallah yani sana günah olurlardan eğer ayrı isek :D..

Sana çektirdiklerim için özür dilerim, umarım affedersin.. '''''''''''

Bu şarkı benim için çok anlamlı arkadaşlar.. Başkaları için de farklı anlamalrı olabilir tabiki bu şarkılar anonim sonuçta :D:cool::p:):).. Sonuçta bu şarkı sadece o kişi ile aramızda bir bağ şu an..

Resimde vereyim küçük boyutlu, anımız olsun :cool:..


IMG_20161230_235840_031.jpg
JPEG_1483056831252_1714963364.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 3220
IMG_20161228_021104.jpg
 
Son düzenleme:

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Aşk 'da evrensel bir kavram..

Aşağıda Efkan Şeşen 'in şarkısı Naz Eyler var ve ben şu an Efkan Şeşen'i olumsuz bir yorumunu görmedim, sitesine de baktım yeni. Grup Yorum'da şarkı söylemiş biri... Dağlar mekanın oldu diyor yaralı ceylan gibi diyor ki Türk Komandosu'da mesken etmiş maşallah :cool:;):)..

Şarkı beni çok etkiliyor hem müziği hem sözleri.. Zevkle dinlersiniz umarım.. Ahmet Kaya şarkısı dinleyenler gibi en azından bu müzikte yani müziği için paylaşılan, müziğin kalitesi güzelliği için dinlenen bir şarkı..

Naz Eyler - Efkan Şeşen bu videodaki ses kalitesi daha yüksek. Aşağıda klibi var orjinal. Destina koleksiyonları diyor ingilizce ilk videoda ve hep o görüntü var siyah zemin üstüne.. : ''

''
Efkan Şeşen - '' Naz Eyler '' Şarkısı klibi : ''

''

Nazlı yarlara gelsin :oops::cool::oops:;):oops::)..
 
Son düzenleme:

Bahaddin

Perfume Lover
Katılım
17 Nis 2015
Mesajlar
1,392
“Bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse, kıyamet gününde Allah da onun ayıbını örter.”
Hadis-i Şerif

İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:

Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım”, demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.
Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52


 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
“Bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse, kıyamet gününde Allah da onun ayıbını örter.”
Hadis-i Şerif

İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:

Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım”, demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.
Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52


Bunu neden yazdınız anlamadım. Benim hata yaptığımı mı düşünüyorsunuz? Bu mesajlarda o kadar hata olduğunu düşünmüyorum..

Ha Hadis-i Şerif paylaşmışsınız orası güzel o ayrı..
 
M

Mehmet

Misafir
Şimdi bir kaç laf söylemek istiyorum belki bunlar roman tarzı yazıyorumdur belki gerçek değillerdir ve öyle bile olsa zevkle okuduğunu söyleyenler oldu.. Eee bizde devam bakalım :D :cool::cool:;);):):)..

Birine söylemim : ''''''''''

Ey sevgilim diyen, sevgilim... Bu şarkıyı hatırladın değil mi? Çok özür dilerim konuşamadım senle ilk başlarda ki bu benim hep hatam olmuştur zaten.. O zamanlar konuşsam pek çok şey hallolacaktı.. Zaten ben hep geç kaldım ve hatalar yaptım..


Allah'ın eli kuvvetlidir, son an kader çizilmişse, kimi zaman çaban da iş görmüyor sevgilim.. Ama aşkın kıymetini anladım, sende anlamışsındır.. Bundan sonra ayrı olursak umarım içinde vicdan azabı çekersin oldukça :D:cool::).. Ayrılmak özgürlüğü vardır ama Allah katında çok günah olur kimi için ve onlardan olurum inşallah yani sana günah olurlardan eğer ayrı isek :D..

Sana çektirdiklerim için özür dilerim, umarım affedersin.. '''''''''''

Bu şarkı benim için çok anlamlı arkadaşlar.. Başkaları için de farklı anlamalrı olabilir tabiki bu şarkılar anonim sonuçta :D:cool::p:):).. Sonuçta bu şarkı sadece o kişi ile aramızda bir bağ şu an..

Resimde vereyim küçük boyutlu, anımız olsun :cool:..


Ekli dosyayı görüntüle 3218Ekli dosyayı görüntüle 3219Ekli dosyayı görüntüle 3220Ekli dosyayı görüntüle 3221

Hayırdır abi poz veren fotoğraflar, haşin bakışlar. Kime yürüyoruz böyle :D
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Ya benim buralardan Adana dan birilerinedir öyle bir şey varsa..

Hem dedim anı kalsın bir de.. Yaşlanıyoruz..

Bşr de ölümün falan ne zaman geleceğini Allah bilir. Forumdaşlar bu nasıl biriydi demesinler tipim için .. :)..
 
Son düzenleme:

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Bi Bulsam - Seden Gürel


Eşyaları kırmasına hastayım sonlarda hele :).. Güzel bir ses maşallah..
 

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417

Benimde hatalarım oldu ama bu yaşadıklarım zor geldi.. :)..

Benim bildiklerim var kimi aşklarımı yaşatırım ama aşk acısı yaşayanlar ıssızada 'da değilsiniz.. Yeni kapılara bakın duruma göre :)..
 

burhany

Founder Member
Satış Onaylı
Katılım
7 Mar 2016
Mesajlar
2,452
Sonun sonsuzlugu...


Asik olmak basit bir his degil;ummadiginiz anlarda ummadiginiz seyler hissettiriyor.
Evet;bende asik oldum.Birkac gun once.Bu hisleri hayatima giren hicbir kadinda hissetmedim;ve o zaman anladim asik olmanin nasil bir olgu oldugunu..
Baykal hocamin basligina Baykal hocam gibi ozlu bir soz yazarak bitireyim.Bu arada asik olmayi kimseye onermiyorum;ozellikle asik oldugunuz kadin yabanci ise.Fedakarlik yapmaya hazirsaniz,asik olmaya bir adim daha yakinsiniz...

Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,
Hem seni ziyan eder hem kendini...
Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,
Emin olmadığın sevgiye de
Teslim etme kendini!

Hz Mevlana
 
S

Static

Misafir
aşk her zaman haber vermeden gelir ve hazırlıksız yakalar. Çünkü aşk bir süvari baskınıdır.
Ne olduğunu anlamadan kargaşanın ortasında buluverirsin kendini.
Savaş naraları, nal sesleri arasında.
Silahsız, korumasız, ayakların çıplak.
Ve parlar aniden bir kılıç üzerinde
Bir tek darbeyle alır canını
Bir at başı seçebilirsin sadece hayal meyal
Sağrısı ter kan içinde, ağzı köpük, kulakları dik
Burun delikleri kocaman açılmış
Süvarisi kim?
Niye şimdi?
Ve niye sen?
 
Üst