Ne Dinliyorsunuz?

Paranoid Android

Eau de Parfum
Katılım
9 Tem 2015
Mesajlar
267
Björk ün konser kayıtlarını barındıran Voltaic ...

bjork-voltaic1.jpg
 

burhany

Founder Member
Satış Onaylı
Katılım
7 Mar 2016
Mesajlar
2,449
Mahallede sesi sonuna kadar acip dinlemeyi ozledim :)
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,996
Demet Akalın Damga Damga. Alt yapısı çok iyi olmuş. Piremsesimizin!!! son albümünün en iyi şarkısı bence.
 

Yinthei

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
496
Bu aralar Blackfield isimli grubu dinliyorum, bazı şarkıları başa sarıp sarıp dinlenesi. Porcupine Tree sevenlerin bu gruba da bir göz atmalarını tavsiye ederim;)

 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,996
Aleyna Tilki feat Aziz Kiraz/ Gönlümün Efendisi. Aleyna Tilki'yi sevmem lakin kız hemşehrim. Trabzonludur.(O kadar sarışın olmasına bakılırsa çok muhtemeldir ki, bu kız Pomak.) Demem odur ki, yine de destek veririm ona. Neyse... Şarkıyı Aziz acayip güzel söylemiş, adamın müthiş bir sesi var. Aslında Aleyna da baskın sesli, hani öyle mıy mıy mıy ince sesli değil ama Aziz nefis okumuş.
 

Debussy

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
10 Haz 2016
Mesajlar
1,115
Schubert'in son eseri, yaylı beşlisinin adagio bölümü.

Schubert bu eserinde hüzünlü bir çaresizlik hissediyorum, ruhunu açmış adeta; 31 yaşında, birkaç aylık ömrü kalmış, yeteneğinin zirvesinde ama kendini yeterince kanıtlayamamış durumdaydı. Bu eseri yatalak halde bitirdikten 2 ay sonra da ölüyor. Hayatında çok büyük zorluklar yaşamasına karşın yaşamayı seviyordu fakat vadesinin dolduğunun da farkında bunu bestelerken.

Yıkımla başlayıp neden ben sorusuyla büyük bir isyanla karşı koyma bölümünden sonra değişmeyecek kötü talihin yavaşça farkına varıyor adeta; devamında da daha güçlü çöküntü, amansız gelen ölümü çaresizce kabulleniş, kaçamama, yalvarış...

 
Son düzenleme:
Üst