En Son Aldığınız Parfüm

baykalbul

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1,417
Baykal Hocam hayırlı olsun, nerden temin ettiniz acaba....

Baykal hocam hayırlı olsun çok sıkı maskulencisiniz :))

Birini zamanında Fragrancex.com dan aldım. Perfume.com ile aynı içeriğe sahip sanırım.. Bu arada Fragrencex.com'dan parfüm geçebiliyor mu gümrükten, bilen arkadaşlar var mı? 15-16 dolar civarı orada..

Mislife var rifayes hocam. Orada 100 tl civarı ve en ucuz. Artı kargo dahil. Bir bakın ama Gittigidiyor.com'da. N11 'deki fiyatı pahalı...

119 tl lere utopyakozmetik.com'da var.

3ka.com.tr var. Adana'da amerikan pazarında. Forumdan @ark hocam bahsetmişti. Oraya gittim pazarlık yaptım 100 tl'ye aldım ki inşallah akzanmıştır. İlgili bir satıcı maşallah, teşekkür ederim.

Diğerini @Burakkk hocamdan satın almıştım.

@Muhammed Ali hocam meşe yosunu dışında maskulen değil pek. Meşe yosununu birde bu parfümden mutlaka denemeli denemeeyn. Diğer yorumları fazla da bilmiyorum şu an da bu çok güzel. Meşe yosunu maskulencisiyim :D :cool:;):).. Quorumda severim deri ve meşe yosunu :).. YSL Kouros severim , Antaeus deneyeceğiz inşallah maskulenlerden.. Bu arada bence YSL Kouros beelli yaş bayanlarında kullanabileceği özellikte bir parfüm.. Caron yatağan kullanmam şu an belki ama kokusunu severim her ne kadar sentetiklik de var gibi dursa kısmen..

Aldehit sentetik koku notası mı arkadaşlar. Bir araştırayım. Bu parfümün içinde aldehit var ama sentetikse de eğer, rahatsız etmiyor :)

Edit, Düzen 30.05.2017 : Bu parfümden yani Giorgio Beverly Hills Giorgio for Men ( Pour Homme ) o kadar bahsettim ki bu yıl kimi yerlerde yok satıyor. Sanırım bu koku, parfüm forumları Google'ın dediğinden daha çok izleniyor, yada google'da da yüksek tam bilmiyorum. Fiyatlar yükseldi kiminde bu ürün bitince. Bölgemdeki Amerikan Pazarında da bu ürün yoktu ama gelecek dediler. :)..
 
Son düzenleme:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,006
Umarım yarın Valentino Valentina Assoluto alacağım. Assoluto almaya karar verdim.
 

SRK

Pure Parfum
Katılım
14 May 2015
Mesajlar
897
Çok başarılı tercihler bunlar Sercan Bey, tebrikler.
Mahserin 5 atlisi :)

8ddad01d48bfb4ebd11e04679debc2d8.jpg
 

kokum

Eau de Cologne
Yasaklandı
Katılım
14 Haz 2016
Mesajlar
8

Bu öyle bir koku ki , ilk sürdüğümde nefret ettim. sonra ısrarla sürmeye devam ettiğimde farkettim ki her koklamamda farklı notalar diplerden bal kokusu esmeye başlıyor.Adeta bir dip sesi gibi.öyle bir ses ki 1 hafta boyunca deri ceketime sinip orada saklı kalabiliyor. :)
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,006
Evetttt, Assoluto yrine klasik Valentino Valentina aldım. 80 ml. Koku çok güzel. Assoluto olanı yazın kullanamazdım. Oysa ki, benim çok fazla kışlığım var. O yüzden yazın da kullanabileceğim bir bebek lazımdı bana. Klasik Valentina tam istediğim tarzda bir parfüm. İnşallah parfüm almaya artık son verdim. Elimdekiler bitsin hele.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,006
Arkadaşlar, bir ben resim atamıyorum galiba. En son aldıklarımı buraya koyacağım ancak forum güncellemesi yapılıyor diyor. Ne yapmalıyım? Sayın adminlerim, bir yardımcı olur musunuz?
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
6,006
Güle güle kullan Ellecim:)Armani code arada benim de aklıma düşen bir parfüm.Ben de son zamanlarda Narciso poudre,Guerlain terracotta,jimmy choo illicit aldım.Ysl Mon Paris ve TF Orchid Soleil gelene kadar başka parfüm almayacağım.
Teşekkür ederim canım benim. Bir de Valentino Valentina aldım. Kokusunu çok çok beğendim Senin aldıkların da hayırlı olsun canım benim.
 
U

Ustad

Misafir
Çok kibar bir kokudur çok fazla bağırmasada sürekli varlığını hissetiriyor. Geza nın en iyi çalışmalarından biridir.
 

ark

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
28 Nis 2015
Mesajlar
408
Çok kibar bir kokudur çok fazla bağırmasada sürekli varlığını hissetiriyor. Geza nın en iyi çalışmalarından biridir.
Benzeri kokulardan Gucci pour Homme denemiştim boğucu gelmişti. Ortamlarda çok sık kullanılan "Sentetik Odunsu" kokulara çok tahammül edemiyorum. Ormonde Man dediğiniz gibi kibar naif bir kokuya benziyor, Ormonde Women'i okudum daha yeşil hali gibi anlatılmış fırsat olursa onuda denemeye karar verdim.
 

Mode XL

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
15 May 2015
Mesajlar
860
Neroli ile pek aram olmasa da neroli tutun birlikteligini merak ediyorum.
 

Libra

Pure Parfum
Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
1,083
Bir süre parfüm almayacağım diyordum ama dayanamadım ve flowerbomb extreme aldım.Flowerbomb zaten çok sevdiğim bir parfüm.Bir de bu çeşidini denemek istedim.Gerçekten nefis kokuyor.Yaz akşamlarında favorim olacak sanırım.Klasiğe göre daha derin,sıcak bir havası var.Her ikisindeki çay notasına da bayılıyorum.Çay ve gül beni mest ediyor.Klasiği de,extreme i de gerçekten çok güzel❤️
 
Üst