FARK EDİLİRLİĞİ YÜKSEK PARFÜMLER

Starboy

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
25 Haz 2018
Mesajlar
1,561
Dylan blue tek geçerim. f/p açısından çok iyi bir parfüm. ferah aquatik hafif tatlı bir koku genel beğenisi de yüksek
 

A☆MEN

Perfume Lover
Katılım
28 Haz 2016
Mesajlar
1,355
Mont blanc legend intense'de tatmin eder,versace eros seviliyorsa flame flankeri de cok performansli,yazin da kullanilabikir,reformule olmadab alinabilir..
 

xPixa

Perfume Lover
Moderatör
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
2,321
Profumum Roma Acqua di Sale
Amouage Beach Hut

İki parfümün de fiyatı evet yüksek hatta baya yüksek diyebiliriz kabul ediyorum ama performansları da o derecede yüksek. İkisinde de yayılım ilk 3-3.5 saat bomba seviyede kalıcılıkları da benim tenimde totalde 11-12 saat civarında. Kokuları hoşunuza gider mi bilmiyorum. Açıkçası sırf performanslı diye de parfüm almayı ben doğru bulmuyorum. O yüzden bu iki parfümü dekant alarak deneyebilirsiniz. Hoşunuza giderse de gün içerisinde tazeleme gerektirmediği için yaz sezonunda hep dekant alarak da kullanabilirsiniz. Emin olun o yukarıda yazdığınız parfümleri kokmuyor diye günde 2-3 kere tazelediğinizde birim zamanda harcayacağınız toplam para üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır :)

Bunları dışında d afiyat/performans ürünü istiyorsanız yukarıda yazıldığı gibi Dylan Blue'ya ek olarak ben de Lalique Encre Noire ve Dior Sauvage EDT öneririm. Sauvage bir tık daha pahalı evet ama EDT'si hala çok güçlü, özellikle yayılımı. Boyner'de indirimleri takip ederseniz güzel fiyata bulabileceğinize inanıyorum :)
 

HT

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
30 Haz 2017
Mesajlar
1,307
Müsaadenizle konuyu hali hazırda mevcut olan bu konuya taşıdım;

@MODDANGER Benim önerim,

Dior Sauvage EDT ama nokta atışı yapabilmek için NET bütçeyi de öğrenmek lazım.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
La Vie Est Belle İntense(İntensement değil, eski İntense) için tüm yorumlar anormal kalıcı ve fark edilir olduğu yönünde. Bekliyorum, Pazartesi gelecek inşallah. Çok ama çok büyük beklenti içindeyim. Güzel düşünüyorum inşallah güzel olacak.
 

Oguzfb

Eau de Toilette
Katılım
29 Eki 2019
Mesajlar
154
Kış ayları için Parfums de Marly Pegasus oldukça güçlü yayılımı ile hemen dikkat toplayan bi parfüm. Aynı zamanda kalıcılıkta çok çok iyi 24 saati rahatlıkla görüyor benim tenimde.
Yaz ayları içinse Sauvage Edp oldukça tatminkar :)
Şu sıralar elim fazlaca gidiyor kendisine
 
Üst