En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Acı Reçete... Müstehcen ve hatta sapıkça sahneleri hariç çok iyi bir ters köşe filmiydi. Öyle olmaz, böyle olur deyiminin adeta kanlı canlı örneğiydi. Keşke sapkınlık içermeseydi, yazık oldu. Ben sara sara izledim, siz de öyle yapabilirsiniz.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Dün gece uykum kaçtı, dedim ki bir film izleyeyim. Büyük Günahlar( Morgan Freeman ve Ashley Judd oynuyor) adlı filmi açtım. Sinema sitelerinde gayet yüksek puanlar almış, biz de etkilendik. Yapımcı, senariste gitmiş ve demiş ki: Elimde şu oyuncular var, bize bi' film konusu ayarla. Senarist " acep ne yapsam, ne yapsam" diye düşünürken aklına ilkokul yıllarında yazdığı kompozisyonlar geldi, birini seçti. Üzerine çok az şey katarak bu fuzuli filmin senaryosunu yazdı. Şaka yapmıyorum, bildiğin kompozisyon tarzı, basit, boş bir film. Kurgu zaten yok. Oyunculuk açısından bakıldığında Morgan Freeman varlık gösterebilmiş. Başka denecek bir şey de yok zaten.
 

Uğur Açıktepe

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
3 Haz 2017
Mesajlar
775
Capone

Tom Hardy'nin başrolde oynadığı bir film olsada neden bu rolü kabul etmiş diye sormadan edemediğim adına göre zayıf kalmış bir film. İzlemeyen fazla bir şey kaybetmez. Eğer ki Al Capone'nin en aktif olduğu yılları konu alsalarmış heyecanlı olabilirmiş. Ne yazıkki son dönemlerini anlatıyor.
 
K

kuzgun1984

Misafir
The Witch (2015)
Yavaş yavaş ilerleyen, beni ciddi manada geren, hastalıklı bir din anlayışıyla şeytanın çarpışmasını anlatan sağlam bir yapım. Gece gece asabım bozuldu, ruhum daraldı diyebilirim. Etkileyici bir finale sahip.. Aksiyonla değil senaryoyla gerilmek isteyenler için.
8/10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Pamuk Prenses Ve Avcı 2012. Charlize Theron 'un ruh hastası kraliçeyi, Kristen Stewart 'ın Pamuk Prenses 'i canlandırdığı film. Charlize Theron rol yapmamış adeta kendini oynamış ki zaten kendisi ruh hastası. Kristen Stewart 'tan Pamuk Prenses yapan zihniyet, Kate Middleton gibi çirkin bir kadını İngiltere prensesi yapmıştı. Aynı şey. Kristen Stewart ' ın suratında bir acayiplik var. Kaşları garip, yüz şekli garip, ağız-dişler ultra garip, garipoğlu garip... Buna Hollywood'da nasıl rol veriyorlar diye Wikipedia'ya bir baktım. Ailesi film işinde ama asıl önemli nokta özel hayatı. Hollywood pek sever o tipleri. Neyse, sevmedim filmi. Charlize Theron da kurtaramamış.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
The Warden /Hapishane Müdürü şimdi bitti. Tek bir +18' lik görüntü olmadan, seyir zevki çok yüksek bir film yapmış İranlılar. İçinde gizem var, merak var, merhamet var, görev bilinci var, yükselme hırsı vb pek çok şey var. Dopdolu bir 1 saat 40 dk geçirdim. İnanılmaz güzeldi. Konusu: Kızıl saçları sebebiyle herkes tarafından " kızıl" olarak anılan Ahmet, köyün muhtarının bir yakını ile arazi yüzünden münakaşa eder ve adam ölür. Muhtar aşırı öfkelenir ve adalete başvurur. Hukuki inceleme sonucunda Ahmet suçlu bulunur ve idam edilmek üzere hapse atılır. Cezanın infazına saatler kala hapishanede sayım yapılır ancak sadece ortada Ahmet yoktur. Acaba Ahmet gerçekten suçlu mudur, akıbeti ne olmuştur? Görev bilinci ve yükselme hırsıyla dolu hapishane müdürü Ahmet 'i bulabilecek midir? Güçlü oyunculukları, güzel senaryosu, verdiği mesajları, çok iyi yönetimi ile şahane bir film. Notum 10/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
İnheritance 2020. Baş rolünde Lily Collins var. İşlenişi derin olmasa da özellikle oyunculuklar bakımından göz dolduran, gerilimi ve gizemi gayet güzel olan bir film bu. Fuzuli tek görüntü dışında oldukça kaliteli buldum. Konusu: Çok zengin bir iş adamı ölür, miras açıklanır, oğula 50 milyon dolar, kızına 1 milyon dolar bıraktığı anlaşılır. Aile avukatı kıza bir flash disk ve paket verir. Kız flash diskte babasının ona son seslenişini izler ve paketteki anahtarla evin bodrum katına iner. Bodrumda gizli bir oda keşfeder ve bu keşifle kendisinin asıl " mirasını" bulur. Bu andan itibaren olaylar korkunç bir hâl almaya başlar. Çok beğendim.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
John Doe: Vigilante... Avustralya sineması son yıllarda gelişme gösteriyor ve buna paralel olarak da iyi yapımlar ortaya çıkıyor. Bu da çok iyi yapımlardan bir tanesi. Müthiş bir sistem eleştirisi... Konusu: Ağır suç işlemiş olmasına rağmen adaletin ceza vermeden ya da çok az ceza vererek salıverdiği suçlulardan biri John Doe'ye bulaşır. John Doe çok büyük acı çeker ve bunun sonucunda kadın ve çocuklara karşı suç işleyen pislikleri hedef alarak onları bir bir öldürmeye başlar. Avustralya bu seri katil hakkında ikiye bölünür. John Doe, yargının yeterince ceza vermediği suçluları öldürmekte haklı mıdır yoksa hukuk insanı olmadığı için bunları yapmaya hakkı yok mudur? İnanılmazdı, sondaki ters köşe... Kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka izleyin. Şiddet içerdiği için çocuklardan uzak izleyiniz.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Case 39. Pazar günü için oldukça güzel bir gerilim filmi. Konusu: Emily son derece iyi kalpli, dürüst bir sosyal hizmet elemanıdır ve çocuklar için çalışmaktadır. İhbar aldığı evlere gidip gözlem yapmakta ve kötü durumdaki çocukları kendi ailelerinden alıp daha mutlu olabilecekleri, onlara çok daha iyi yuva sağlayacak ailelere vermektedir. Ve bir gün... Emily, Lili ile bir ihbar sebebi ile tanışır. Çocuğun ailesi garip, çocuk ise son derece cana yakındır. Emily çocuğa bağlanır ve bu zor durumdaki çocuğa yardım etmeye karar verir. Gerilimi çok iyi ve elbette çocuklar bu filmden uzak tutulmalı.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Jennifer 8. Birkaç fuzuli görüntü hariç, çok ama çok güzel bir film. Gerilimi şahane, konusu orijinal. Anlatayım konusunu: Kuzey Carolina'da görme engelli kadınlar tek tek öldürülmektedir. Olayı çözmeyi neredeyse takıntı hâline getiren polis memuru John Berlin bir anda baş şüpheli oluverir. Bu arada John görme engelli Helena'ya âşık olunca işler daha da karışır. Oyunculuklar, yönetim, kurgu, senaryo... Her şey çok güzel. Bu arada dublaj sanatçısına şunu hatırlatmak isterim: Silahın markası Baretta değil, Beretta'dır. Ayrıca Walther marka silah Voltır okunmaz. Valter okunur.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Ballon 2018 yapımı film. 15 yaşındaki iki çocuğun yakınlaşmasını romantikmiş gibi göstermesi haricinde çok iyi buldum. Konusu: 2. Dünya Savaşı sonrası Almanya Doğu ve Federal (Batı) olarak ikiye ayrılmıştır. Doğuda kalan bölüm Bolşevik rejiminin, Batı bölümü ise Avrupa devletlerinin etkisi altındadır. Doğu'da yaşayan pek çok insan daha özgürlükçü olduğu için Federal Almanya'ya kaçmaya çalışmaktadır. Bunlardan komşu olan iki tanesi sıcak hava balonu inşa ederek Batı'ya ulaşmayı hedeflemektedir. Acaba bunu gerçekleştirebilecekler midir? Aşırı heyecan içeriyor, kalp hastaları dikkat!!! Alttan alttan Rus eleştirisi yapsa da aşırı beğendim. Bir de anlamadığım şeylerden biri de şu: Madem insanlar Doğu Almanya 'da yaşamak istemiyorlar, niçin zorluyorsun? Ne oldu, bu zorlamanın sonunda? Doğu Almanya büsbütün SSCB'NİN elinden çıktı. Çok anlamsız ve zalimce bir şey bu.
 
Son düzenleme:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Black&Blue. ABD polis-adalet sistemine sıkı bir eleştiri, güzel bir aksiyon.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Metrodan Kaçış 2009. Argo kullanımı var, şiddet var bunlardan dolayı çocuklara uygun değil. Gerilim değil de filmde yüksek derecede heyecan var. Psikopat rollerinin en baş aktörü Travolta iyi, Adalet Peşinde 2 filminde çok gereksiz biçimde Türk insanını aşağılayan Washington da fena değil. Bir metronun eski bir hükümlü tarafından kaçırılması ve metrodaki insanların kurtarılması konusu. Beğendiyseniz keyifli seyirler.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
You Should Have Left 2020. Birkaç fuzuli görüntü hariç, iyi bir gerilim filmi. Fazlaca mantık hatası bulunduruyor ancak kendini çok iyi izletiyor. Konu: Theo Conroy yaşlı, yeni eşi oldukça genç bir kadındır. 6-7 yaşlarında bir kız çocuğu sahibidirler. Bir gün tatil için İrlanda 'da ev kiralarlar. Theo ve kızı korkunç rüyalar görmeye başlarlar. " Ev" gittikçe tehlikeli olmaya başlar. Korku-gerilim-gizem tarzı beğendiğin bir film.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,964
Breaking Surface... Konusu: İda ve Tuva üvey kız kardeştir. Anneleri açıkça İda'yı aşırı kayırmakta, ayrımcılık yapmaktadır. Bir gün İda ve Tuva dalış yapmaya giderler. Bu dalış bir ölüm kalım mücadelesine dönüşür. Norveç- İsveç manzaraları muhteşem, film çok güzel.
 

NemesisSephiroth

Eau de Parfum
Katılım
16 Mar 2015
Mesajlar
267
Climax

Filmin konusunu gerçek/yaşanmış bir olaydan alması üzücü. Bunun dışında Gaspar Noe gerilimi David Lynch seviyesinde yıkıcılıkta vermese de, izlerken tüylerimin diken diken olduğu pek çok sahne oldu. Son sözüm bu IMDB ye, Fransız filmlerini anlayacak beyniniz yok eyyy IMDB.
 
Üst