En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
La La Land. Fuzuli kısımlar haricinde çok beğendim. Romantik tür film sevenler için iyi bir seçim olacaktır. Konusu: Bir Jazz bar açmak isteyen bir genç ile oyuncu olmak isteyen bir kızın, mevsimlerle anlatılan aşkları ve bu aşkın sonucunda gelinen nokta. Güzel bir atasözümüz var: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Çünkü sevgiyi canlı tutmanın yolu bir arada olmaktır. Güzel bir film. Müzikler çok iyi, dansları beğenmedim: Kurban olsunlar Türk folklorüne. Bizimkiler muhteşem.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Görümce adlı filmi izledim. Senaryo Gupse Özay, yönetmen Kıvanç Baruönü. Pek kreatif gelmedi bana. Çok komik değildi. Buğra Gülsoy çok iyi rol yapmış. Oynadığı karakterle fiziksel görünümü çok uyumlu olmuş.Türk yapımı olduğu için 8/10 diyorum.
 

Laborman

Eau de Parfum
Katılım
6 Haz 2018
Mesajlar
258
Spenser Confidential

Aksiyon komedi filmi kategorisindeki filmimizde, cezaevine girmiş ve polislikten atılmış kahramanımızın (Mark Wahlberg) kirli polisleri açığa çıkarmak ve adı kendisi gibi kirletilmiş arkadaşının adını temize çıkarmak için verdiği mücadeleyi izliyoruz. Vakit geçirmek adına güzel bir film. Zaman kaybı olarak nitelemem. İyi seyirler...
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Perfect Stranger... 2007 yapımı gayet sürükleyici bir gerilim -gizem filmi. Fuzuli görüntüleri ileri sardırarak izleyebilirsiniz. Konusu: Rowena başarılı bir gazetecidir. Siyasetçilerin ipliğini pazara çıkarmak gibi işlere karışmaya, bunun için her türlü adiliği yapmaya hazırdır. Bir gün çocukluk arkadaşı gelir ve ondan korkunç bir şey yapmasını ister. İşte bu talep her şeyi değiştirir. Konu bu, ilginizi çektiyse iyi seyirler.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Frankie&Alice şimdi bitti. Kişilik bölünmesi ile ilgili gerilimden çok dramatik bir film. Şimdi film başlamadan önce filmle ilgili bir araştırma yaptım. İnsanlar film için genel olarak ''Kopuk bir film, senaryoda bütünlük olmayışı filme çok kötü yansımış ancak oyunculuklar çok iyi'' denmiş. Ben bu olaya kafayı yatırdım arkadaşlar, film boyu da hep kopukluk aradım. Bir daha da izlemek için seçtiğim filmin öncesinde yorumlara bakmam. Neyse, bazı yerlerde hakikaten kopukluklar olması ve bir türlü duygu aktarımı yapılamaması haricinde, film gayet güzel ve oyunculuklar çok iyi. Hele ki son yarım saat gerçekten oyunculukların tavan yaptığı, merakın maksimuma vurduğu anlardı. Beğendim filmi. 1-2 fuzuli görüntü var, onları ileri sarabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Bir psikolojik rahatsızlık olarak kişilik bölünmesine yapılan bilinçlendirmeler gayet güzeldi. Rabbim hepimizi her tür hastalıktan korusun. Amin.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Gothika...(2003) Şimdi tamamladım. Konusu: Miranda ve Douglas evli, mutlu ve psikiyatr çifttir. Douglas bir psikiyatri kliniği sahibidir ve elbette eşi de orada çalışmaktadır. Bir gece polisler Miranda'yı eşi Douglas 'ı paramparça etmiş şekilde, cesedin başında bulurlar. İşte bu saatten sonra her şey karışacak, olayın içine bir hayalet bile dahil olacaktır. Konu bu, tür gerilim ve korku. Fuzuli kısımlar hariç puanım 8,5/10. Çok iyiydi. Son söz: çocukları uzak tutalım.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Abduction/Kaçış 2011.
Rabbim sen Ümmeti Muhammed'in evlatlarını ABD gençliği gibi olmaktan koru. Kurban olduğum, koru evlatlarımızı... Konusu: Nathan ve kız arkadaşı, bir gün nette vakit öldürürken kayıp çocuk sitelerinden birinde, Nathan 'ın yüz hatlarına çok benzeyen bir çocuk görürler. Site yetkilisine ulaşan Nathan hayatının hatasını yapar. Konu bu, bu konuya casusluk sosu yedirilmiş. Aksiyon filmlerini çok severim, bunu da beğendim. Fuzuli kısımlarını ileri sardırarak izleyebilirsiniz. Puanım 8/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
The Belko Experiment. Belko şirketi çalışanları bir gün tüm binanın dıştan metal bir kılıfla sarılması, elektriğin kesilmesi ile büyük bir kabusa sürüklenir. Üstelik bilmedikleri yerden gelen bir ses onlara direktifler vererek belli bir sürede, belli bir miktarda kişiyi öldürmelerini emretmektedir. Gerilim ve şiddet çok yüksek, mantık 0. İzlenir mi, süper izlenir. Kalbim küt küt attı filmde.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Die Tür/Kapı. Sevmedim, çok donuk bir film. şimdi de Aramızdaki Sözler filmine başladım.
Aranızdaki Sözler...İzledim, yorum yapacağım. Aşk filmi isteyen izleyebilir, bana uymadı. Şimdi bulabilirsem Jet Li Bodyguard filmini milyonuncu kez izleyeceğim. Çünkü çok güzel, çünkü hareketli.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
2020 Becky. Tür korku-gerilim. Aşırı şiddet içeriyor. Mantık 0. 14 yaşındaki bir kız çocuğu dev gibi adamları haklıyor. Hareketli oluşu sebebiyle beğendim.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
2003 yapımı Ölümle Yaşam Arasında şimdi bitti. Bir lise öğretmeni olan David Gale, eşi tarafından aldatılmakta ancak eşinin babası konsolos olduğundan, çocuğunun ona verilmeyeceği endişesi sebebiyle boşanamamaktadır. Dersleri çok kötü olan Berlin adındaki hat hudut bilmeyen öğrenci, öğretmenine çirkin şekilde yaklaşmaya çalışır, öğretmeni onu bozar, kız okuldan atılır. Ne olacak şimdi? Elbette kız intikama kalkışacak. Öğretmenine tecavüz iftirası atan kız ortadan kaybolur. Şimdi hemen burada yorum yapacağım: Ne olursa olsun ama ne olursa olsun bir öğretmen ve öğrenci arasında oluşacak özel yakınlaşmaya ben daima karşıyım. Eğitimci olarak söylüyorum. Etik değerlere çok aykırı. Konuya dönelim. Bu kız ortadan kaybolduktan sonra David bu sefer, idam cezasına karşı birlikte eylemler yaptığı arkadaşı Constance'nin ölümünden sorumlu tutulur, idam cezasıyla yargılanır. David suçsuz olduğunu kanıtlamak için bir gazeteciyle görüşme talebinde bulunur.
- Fuzuli kısımları ileri sardım, bunlar açıkçası beni rahatsız etti. Keşke hiç bu tip şeyleri filmlere koymasalar. Ama ABD demek ahlaksızlık ve gaddarlık demek tabii.
- Konu orijinal.
- Olağan Şüpheliler filminde Kevin Spacey'izlemiş ve çok başarılı bulmuştum. Sonra K-PAX'te izledim yine harikaydı. Ancak hakkında çok sayıda çocuk tacizi çıkan bu adama artık hayranlıkla değil, korkunç bir nefretle bakıyorum. Ağabeyi, kardeşi Kevin Spacey'in küçük yaşarından itibaren babasının tacizine uğradığını, bundan dolayı da psikolojisinin çok kötü olduğunu açıklamıştı. Allah korusun tabii ama ne olursa olsun, o çocuklara kıymamalıydı. O paraları kabul eden aileler: Midemi bulandırıyorsunuz.
Spacey hakkında bu bilgilere sahipken oyunculuğunu beğendiğimi artık söyleyemem, vicdanım sızlar.
- Son söz yönetmen Alan Parker için: Parker, sen Gece Yarısı Ekspresi çekip ülkeme taş atmaya çalışacağına; kendi ülkendeki Kızılderili, Siyahi-Afrikalı soykırımlarına, tüm dünyaya yaptığınız terör operasyonlarına, efendime söyleyeyim akıttığınız kanlı gözyaşlarına bak, onların filmlerini çek, dünya izlesin. Puan muan yok.Alan Parker ve Kevin Spacey için değmez.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Kapan/Trapped 2002.Baş rollerinde Charlize Theron ve Kevin Bacon var. Fuzuli 2 görüntü haricinde seyir zevki çok yüksek bir film. Konusu: Doktor Will Jenings ve hemşire eşi Karen bir kız çocuğu sahibidir. Kızları astım hastasıdır ve bir gün çocuk kaçırılır. Kaçıran manyak Joe'nin derdi ilk başlarda sadece para gibi görünse de olay çok daha derindir. Tür gerilim. İki şeye değinmeden geçmeyeceğim: Kevin Bacon abi, sen bu kadar iğrenç bir insan profili nasıl çizdin? Gerçekte böyle manyak mısın abi? Şaştım kaldım. İkinci şey: Kişiliği beş para etmez ve aslında ruh hastası olduğunu düşündüğüm Charlize Theron, müthiş güzel. Allah Teala çok güzel yaratmış.
 
Son düzenleme:
K

kuzgun1984

Misafir
John Malkovich Olmak

Uzun süredir izlemeyi erteleyip göz ardı ettiğim bir filmdi.
filmin ilk yarısını sıkıcı buldum,içine girmekte zorlandım açıkçası.
ama.. ama ikinci yarısı muazzam :)
 
Üst