En Son Aldığınız Parfüm

Lyrica

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
1 Ağu 2016
Mesajlar
1,306
Hocam kardeşim ence extreme versiyonunu aldım koku harika. acaba sport veriyonu da extreme ile benzeşiyorlar mı?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koku güzelliği olarak en çok hoşuma giden extreme oldu. Sport daha kullanılabilir, tahammül oranı diğerlerine göre daha fazla. Kalıcılık en fazla sport tan aldım. Kalıcılık sıkıntısı çekenleri okudum ama benim aldığımda hiç problem yok.
 

özgür

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
1 Şub 2019
Mesajlar
495
image0.jpeg
 

özgür

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
1 Şub 2019
Mesajlar
495
Özgür bey hayırlı olsun nasıl koku begendiniz mi tarif edermisiniz viw benzerliği var mı

Teşekkür ederim.Valla benim ilk izlenimim oldukça iyi, viw i andırıyor diyebilirim tamamen bir benzerlik yok bence, viw le arasında kalmıştım iyiki bunu almışım, performansını ve yayılımını beğendim yaz için kullanışlı güzel parfüm olmuş:)
 

RGPDBN007

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
16 Şub 2016
Mesajlar
1,072
zamanında çok sert bir versusa tabi tutuldu bu parfum. lidge ile kapıştırıldı, lidge in en yaygara kopardığı dönemlerdi. bu yüzden çok ezildi. aslında güzel bir parfumdu. ama üretimi durduruldu.

Ben zor da olsa buldum. Sene 2014 Rahmetli Tekin Acar dan zar zor hatırlıyorum, biraz ağırdı sanki paçuliden mi neyden bilememiştim. o zamanlar yeni yeni atılıyordum bu parfüm dünyasına. O zamanlar dikkatimden kaçmış bir parfümdü. Evet şimdilerde zor bulunan bir parfüm üretimi durdu diye biliyorum. Gökte ararken yerde buldum hem de 100 ml
 
Üst