En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Second Act/Hayatım Yalan...Baş rolde Jennifer Lopez var. Konusu: Maya Vargas, bir et ürünleri şirketinde çalışmaktadır. Aslında içinde büyük bir cevher vardır ancak üniversite mezunu olmadığı için öz güven eksikliği yaşamaktadır. En yakın arkadaşının oğlu Maya için yalanlarla dolu, mükemmel bir öz geçmiş hazırlar ve bir kozmetik şirketi bu müthiş öz geçmişi inceleyince Maya'yı havada kapar. Maya çalışkanlığı, özverisi, zekası ile işin üstesinden gelmeye başlar ancak tüm bu olanlar sırasında özel hayatı mahvolur ve yalanlar bir bir ayağına takılmaya başlar.
Komediden ziyade dram türünde. Ben çok beğendim. Jennifer Lopez her ne kadar filmde hiç de fakir görünmese de yani inandırıcı olmasa da, filmin pozitif ögeleri bunu kapattı. Puanım 8,5/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Düşlerin Terzisi/ The Dressmaker. 2015 yapımı. Konu: Gayri meşru bir kız çocuğu yaşadığı kasabada 10 yaşına değin büyük zulüm görür. Kasaba halkı, çocuğu kasabadan gönderir. Bu kız yıllar sonra kasabaya bambaşka bir insan olarak döner ve tek amacı elbette intikamdır. Onun silahı Sig Sauer, Colt falan değildir; silahı müthiş terziliğidir.
Puanım 8/10.
 
Son düzenleme:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Togo filmini şimdi tamamladım. Alaska'nın Fairbanks kasabasında, 1925 yılında korkunç bir difteri salgını başlar. Bölgede mevsim şartları inanılmaz zorludur. Bu sebeple, merkeze gidip serum almak için tek yol vardır: Kızakla gidip gelmek. George, bölgenin en iyi kızak köpeklerine sahip olduğu için ihale ona kalır. İşte dünyanın en kararlı köpeği Togo filme burada dahil oluyor. Bodur boyu, kusurlu fiziği sebebiyle sahibi tarafından tam 3 kere satılmaya çalışılan Togo her defasında kaçar ve sahibine geri döner.
Sevgi, saygı, sadakat, bağlılık, görev bilinci, duyarlılık, haksızlık veee hayvan sevgisi... Hüngür hüngür ağlattı beni... 10/10.
 
Son düzenleme:

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Lion... Tren istasyonunda ağabeyi Guddu ile oynarken kaybolan minik Saroo/Sheru'nun öyküsü. Muhteşemdi. Çok beğendim filmi. Bu filmde de gözyaşlarımı tutamadım. 9/10
 

innotes

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
13 Eki 2019
Mesajlar
410
Wall e izlenilmesi gereken bir film. Konusu itibariyle gelecekte gezegenlerin çöp ve hurdayla dolacağını ve insanların koloni olarak yolcukluklarını ve tembelliklerinin yanında Cesur Robotumuzun diğer robota olan ilgisini anlatıyor.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Pi'nin Yaşamı şimdi sona erdi. Konusu: Pi, ismi sebebiyle akran zorbalığına maruz kalmakta ve bunu aşmaya çalışmaktadır. İlk çocukluğunu atlattıktan sonra, ergenliğinde ailesi onu dans kursuna yazdırır. Burada kendi yaşıtı bir kıza bağlanır. Bunlar tam gelecek için bir şeyler düşünmeye başlamışlardır ki, Pi' nin babası ellerindeki hayvanat bahçesini satıp Kanada'ya yerleşme kararı alır. Hayvanlar ve Pi'nin ailesi, bir Japon gemisine binerler. Bu olay müthiş bir serüvenin başlangıcı olacaktır. Richard Parker, bak kaplan falan demem seni ısırırım. Sımsıcak bir hayata tutunma çabası filmi.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Slumdog Millionaire şimdi bitti. 2008 yapımı ve İMDB 8.0. film hakkında kabaca konuşacak olursam, Hindistan'ın tvlerde gösterilen renkli dünyasının ardında nasıl korkunç bir karanlık olduğu ortaya konuyor filmde. Hindistan hiç sevmediğim bir ülke olsa da (Müslümanlar'a yapılan zulümler, Pakistan'a yapılan haksız uygulamalar vs), hakkaniyet adına konuşacağım: Hindistan'da çok fazla fakirlik var, neden acaba? Sebep Avrupa'nın -özellikle İngiltere'nin- sömürgeciliği olmasın sakın???? Sonra da bir film yap; Asya çok kötü, Avrupa medeni. Filmde canımı çok yakan, beni çok üzen görüntüler vardı. Jamaal'in yaşadıklarının yanında o program sunucusu var yaaa. Allah'ım, diyecek söz çok da, forumda yazamıyorum. Peki o Jamaal'in ağabeyinin sonsuz kötülüğüne rağmen namaz kılması, o nedir abi? Belli ki; adamın hiçbir şeye inancı yok, ondan dolayı kötülüğün dibine vuruyor. Bu adamı Müslümanmış gibi resmetmek neden? O pis suratın yaptıklarının binde birini yapsa bir kişi direkt kafir olur zaten... Çok uzattım, taraflı bir film. Kesinlikle iyi amaç taşımıyor. Sadece Dev Patel ve İrrfan Khan mükemmel oynamış. O kadar.
 

Yavuz14M

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
12 Mar 2019
Mesajlar
655
Hür Adam - Bediüzzaman Said Nursi
(Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin hayat belgeseli)
Müslüman bir ülkede müslüman olarak yaşamanın ne kadar zor olduğunu ve bizi batılaştırarak kendilerine(İngiltere vb yandaş ülkelerin)özendirerek nasıl sadık köleler yapmak istediğini anlayacağınız ders çıkarmamız ve dinimize sünnete sarılmamızın ne denli önemli olduğunu anlamamızı sağlayacak nitelikte bir film olmuş.
Ellerine sağlık.
 

Metin_06

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
27 May 2017
Mesajlar
1,080
Open Grave (2013) - 10/7

internetten kötü film önerileri alıyorum arkadaşlar, aşırı duygusal, romantik filmler olmadığı müddetçe film önerilerine açığım yoksa böyle filmler izlediğim zaman hevesim hemen kaçıyor. :eek:
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,995
Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana... Gayet güzel bir aksiyon filmi. Gereksiz birkaç sahnesi var, ileri sardırarak izleyebilirsiniz. Ayrıca çok da komik bir film. Yönetmen Guy Richie'nin komedi anlayışı şahane. Özellikle Rory karakterine bayıldım, filme apayrı bir renk katmış. Güzel eğlendim.
 
Üst