Comme de Garcons Wonderwood & Blue Encens

Kaanrlz

Eau de Cologne
Katılım
7 Ocak 2016
Mesajlar
66
Merhabalar işlerim sebebiyle 1 hafta onceden denedigim ancak yazmaya fırsatım olmayan 2 parfumden bahsetmek istiyorum;İki parfumde uniseks olarak satılıyor.İlki; Wonderwood
nd.8991.jpg
wonderwood ilk açılışından,dağılımından itibaren buram buram dogallık hatta benim açımdan orman kokan bir parfum koku daki ağaç tonları cok bariz kalıcık olarakta oldukca başarılı buldum birbirinden farklı kokular oldukca güzel harmanlanmış sedir,sandal,bergamut fresh en azından ciceksi,ağacsı fresh parfumlerı sevenler icin ideal bir parfum olabilir.Fiyat bakımından takdiri size bırakıyorum (sevil 100 ml 361 lira )
İkinci parfum ise;
nd.18876.jpg
Net bir başlangıç gerekiyorsa kesinlikle cok begendim,senelerdir denizin freshlini agaç tonlarına tercih eden birisi olarak cok belirgin bir açılışı var,davidoff coolwater kullanan birisi olarak kesinlikle bir anda cool waterı ikinci planda bırakan bir parfum olmuş ve cogu su notalı parfumlerden daha kalıcı parfum ek olaraksa deniz freshligindeki parfumlerın aksine parfumun kendine has bir sıcaklıgıda var.İçerigindeki karabiber ve tarçının etkisi olsa gerek fiyat olarak wonderwoodla aynı fiyat.
 

Kaanrlz

Eau de Cologne
Katılım
7 Ocak 2016
Mesajlar
66
Malesef aksini düşünüyorum sizinle ben oldukca başarılı sonuclar aldım kalıcılık ve farkedilebilirlik konusunda
 

MeaCulpa

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
21 Eyl 2016
Mesajlar
673
Performans hissetmenizde bence oldukça iyi wonderwood'da şunu gözlemledim rüzgar estikçe 5 metreye kadar yayılan bir performansı var ten seçtiğide doğru olabilir.
 

drekremcakal

Pure Parfum
Yasaklandı
Katılım
12 May 2015
Mesajlar
1,158
Wonderwood kışın kullanmayı sevdiğim kokulardan. Ama kokusu parfümlerde yeni olanlar iken safi tıraş kokusu gibi gelebilir. Biraz alışıp şans verilmesi gereken bir koku. Ama genel beğeni çok olmadı bu kokuda. Odunsu kokuları sevenler için güzel bir seçenek
 

Hattab.

Eau de Cologne
Katılım
28 Nis 2017
Mesajlar
57
Wood zamanla sevilen bir koku ben çok zorlandım, sonra bir şişesini aldım.
Kalıcılık CdG kokularına göre çok iyi DNA olarak aynı olan oud’un da kalıcılığı çok iyi.
Blue encens’i denema şansım olmadı
Blue serisinden blue cedrat aldım o bitsin bir şişesini edineceğim.
 
Üst