En Son İzlediğiniz Film

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
The Room 2019... +18'lik tamamen gereksiz görüntüleri, sümme haşaa tanryı öldürmek gibi tamamen gerzekçe şirkleri hariç olmak üzere,
a. Konu gayet kreatif, pek benzeri olan bir film değil.
b. Matt rolündeki Kevin Janssens'in oyunculuğu çok iyi, Kurylenko bence kötü. Duygu aktarımı sıfır kadında.
c. Film son derece akıcıydı, filmin süresi de iyi ayarlanmış,filmde gereksiz tekrarlamalar yoktu.
d. Keşke gizemi biraz daha yoğun olsaydı. Hani odayı bu hale getiren neyse onun hakkında da bilgi verilseydi...
Notum 5/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
O/İt 1 şimdi bitti.
Konusu: Bir okulda, 3 tane genç irisi kendilerinden çelimsiz, güçsüz çocuklara zorbalık yapmaktadır. Çocuklar bu zorbalardan bıkmışken, özellikle Bill, kardeşinin kayboluşunu bir türlü unutamamakta, bu durumu adeta inkar etmektedir. Bu ezik diye adlandırılan gruba; Beverly adında bir kız, yine o zorba gruptan çok çeken çikolata renkli bir çocuk ve tüm bu çocukların yaşadığı bölgedeki kayıp çocuk olaylarını araştıran tombul bir çocuk da eklenir. Hepsi arasında güzel bir dostluk başlar. Bu dostluk, hepsinin aynı şeytani güç tarafından rahatsız edilmesiyle büyük bir sınavdan geçer, sonu ölüme varabilecek bir sınava...
Evet konu güzel, gerilimi çok iyi, atmosfer şahane, yönetim iyi, çocuk oyuncular da eyvallah ama... Hazreti Muhammed'i daima çok genç yaştaki Hz. Ayşe ile evlendiği için kınayan çok ileri seviye Batı medeniyetleri!!!! bu filmdeki çocuk öpüşmeleri hakkında neden eleştiri yağmuru yapmamışlar acep? Ben olsam, bebeler öpüşüyor diye bu filmi yasaklılar listesine alırım. Hz. Ayşe en azından 18 yaşındaydı; filmdeki erkek bebe film çekilirken 13-14, kız bebe 14-15 yaşındaydı. Ahh cherry bu Batı ikiyüzlülüğü var ya... Yasaklamak bir yana filmin gişe getirisi 700 milyon dolar.
Neyse, bu doğal- masum gibi gösterilmeye çalışılan pislik dışında bence çok iyi filmdi. Palyaço rolündeki Bill Skarsgard sizce de çok acayip rol yapmamış mı? Filmi çok eğlenerek izledim. Pazar görünümlü Çarşamba için müthiş bir seçim.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Bu arada İt/1 filmini izlerken rüzgardan perde sallandı, betim benzim attı. Şimdi o anki hislerimi düşününce güldüm ben. Çok cesur bir ablanız var.:p:p:p
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
2019 yapımı I See You şimdi bitti. Çok güzeldi. Konusu: Eşi tarafından aldatılan polis memuru Greg Harper, iki çocuğun kaçırılıp öldürülme davasına atanır. Davayla uğraşırken evinde pek çok garip olayla karşılaşmaya başlar. Eşinin sevgilisinin eve gelmesiyle olaylar çığırından çıkar.
İspanyol tarzı bir gerilim-gizem filmi. Ben bayıldım. Herkes bahsetmiş, ben de katılıyorum: Helen Hunt çok kötüydü. Botokstan tüm mimiklerini kaybetmiş. Filme aynı suratla başladı, aynı suratla sona geldi. Greg Harper rolündeki oyuncu iyiydi.Gereksiz uzatma barındırmayan filmin süresi de iyiydi. Bıkkınlık vermiyor insana. Puanım 9/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Don't Let Go şimdi bitti. Konusu: Başarılı polis memuru Jack'in ağabeyi ve yengesi yasaklı madde işine girerler. Büyük bir vurgun yaptıktan sonra evlerinde saldırıya uğrarlar. Jack bu saldırıdan iki hafta sonra, o saldırıda ölen yeğeni Ashley'den bir telefon alır. Jack, her şeyi düzeltmek için zamanla yarışmaya başlar.
Biraz paralel yaşamla alakalı, biraz gerilimli, akıcı, oyunculukların iyi olduğu bir film; asla zaman kaybı değil. Beğendim, 8/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
O 2/İt Chapter Two. 2 sa. 49 dk.lık eziyet. İlk filmi yönetenle ikincisi aynı olamaz dedim, maalesef aynı: Amber Heard'ın yeni hedefi Andres Muschietti. Film berbat, bildiğin berbat. Filmin yarısı ilk filme atıfla geçiyor zaten. Öbür yarısı da kuru gürültü. Ekşi'de biri bu film için ''komedi filmi'' demişti de ben bu arkadaş için ''hiçbir şeyi beğenmeme timindendir kesin'' diye geçirmiştim içimden. Haklıymış. Belki de devam filminin hiç yapılmaması daha iyi olacak filmlerdendir bu da. Sanki ilk filmdeki büyüyle bırakılması lazım... Ya da bu film çok kötü olunca kalbime öyle bir his yerleşti, ne bileyim... Oyuncu listesinde James McAvoy'u görünce, Split'teki rol kabiliyeti sebebiyle film uçacak sandım, yok YOK!!! Batırmışlar caanım filmi, eylemişler viran. Beverly'nin babasının tıpkısı bir pislikle evlenmesi... Çok komikti, hem de çok. Ya o 3 saate varan süresi, o ne olacak? Saçma sapan tekrarları bize izletmek için filmi 3 saate yakın yapmak nedir? Sonda suya atlama sahnesi var, su ne güzel, yeşillikler muhteşem. Puanım ona gelsin: 1/10.
 
K

kuzgun1984

Misafir
john carter-iki dünya arasında.

kıyıda köşede kalmış, güzel vakit geçirten bir film 7/10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Joker'i izledim bugün. Milletçe dramı pek severiz; duygusal insanlarız. Bu filme ülkemizde bu derece övgü yapılmasının sebebi de budur. Türü psikolojik dram, süresi 2 saat. Konusu: Arthur başarısız bir komedyendir. Gündelik hayatında aşırı derecede ezik olan Arthur, arık kendisine yapılan büyük haksızlıklara, zorbalıklara dayanamaz hale gelir ve içindeki bambaşka biz ''ÖZ'ÜN'' farkına varır... Herkes söylemiş, biz de söyleyelim: Joaquin Phoenix müthiş rol yapmış. Oyunculuğuna lafım yok ama film fazlaca drama kaçmış. O yüzden çılgınca övesim gelmiyor. Puanım 6,5/10.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Dehşet Kapanı/ 2011 şimdi bitti. Pazar günü için güzel bir gerilim-korku filmi... Konusu: 2 kız, 3 erkek arkadaş bir tatil için Curt'un kuzeninin bağ evinde, birkaç gün geçireceklerdir. Eve gittiklerinde evin biraz eski oluşu dışında başta herhangi bir olumsuzluk hissetmezler. İçlerinde Marty, evin atmosferinde garip bir şeyler olduğunu sezmeye başlar ve hayal edilebilecek en kötü olaylar birbiri ardına gelmeye başlar.
Slasher filmleri çok severim. +18'lik aptal birkaç görüntü olmasa bu film rahat 8 puanı kapardı ancak şu haliyle 6,5/10. Bu arada Amerikalı kızların hallerini gördükçe, daima söylediğim sözü tekrar ediyorum: Kurban ülkeme.
 
K

kuzgun1984

Misafir
Durante La Tormenta (2018)
gece gece ne izledim ben böyle dedirtti. suç, gizem, bilimkurgu, gerilim, ters köşeler.
ispanyol yapımlarına olan saygım büyümeye devam ediyor.
9/10
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
The Strangers-Ziyaretçiler...
2008 yılında, gerçek olaylardan esinlenilerek yapılmış, bir slasher film. Konusu: Ayrılmak üzere olan bir çift, arkadaşlarının düğün yemeğinden sonra, bir yakınlarının şehirden oldukça uzak -izbe bir yerde olan- villasına gider. Orada ilişkilerinin geleceği hakkında konuşmaya başlarlar. Gece ilerledikçe, oldukça garip olaylar yaşanmaya başlar.
-Slasher filmlerde çok fazla mantık olmaz ancak yine de olayları birbirine bağlayan birtakım şeyler vardır. İşte bu filmde olayları doğru düzgün bağlayan hiçbir şey yok.
-Kurgusu iyi değil, yine erkek oyuncunun performası idare eder de, o balık gözlü-bakışlı Liv Tyler ne olacak? Film boyunca göz belertti o kadar. Güzel olmak, iyi bir oyuncu olmak için yeterli değil.
-Yönetim ve müzik seçimi de kötü.
Puanım 1/10.
 

Şerif23

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
924
Terminatör kara kader
Serinin 6.filmi o yüzden aynı şeyler ,birbirinin tekrarı.ama yine de belli bir kitlesi var galiba


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Tekrar Hush izledim, nefisti. Tek solukta seyrettim, öyle diyeyim.
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,962
Korku Terapisi/Regression...
Konusu: Angela adlı bir kız, babasının onu taciz ettiğine yönelik iddialar ortaya atarak polise başvurur. Acar polisimiz Bruce, konuyu derinlemesine incelemeye başlar. Bu konuya dahil oldukça kendini tüm olayların merkezinde bulur. Ayinler, kurbanlar, ritüeller, rüya ve gerçeğin karışması...Bruce'ye kimi zaman katılarak güldüm. Babanın son kararının sebeplerini anladım.
Yer yer beni gülme krizine soksa da, ben bu filmi çok ama çok beğendim. Sondaki ters köşeye bayıldım. Ahahahahhhha... Tam puan efendim.
 
K

kuzgun1984

Misafir
hellbaba.jpg



Hellraiser 1 (1987)
Çok rahatsız edici bir kafanın (Clive Barker) irrite edici senaryolu filmi. 87 yapımı filmin görsel effectleri zamanına göre iyi, günümüze göre ise aşırı basit. Ama senaryo gerçekten çok tuhaf. Yıllardır hiç ilgimi çekmeyen bir filmdi. İyiki izlemişim. 8/10
 
K

kuzgun1984

Misafir
images (3).jpeg


Hellraiser 2 (Hellbound)
saykodelik hikaye bu sefer cehenneme tasiniyor. devam filmi olarak fena değil, kendini izlettirdi. yine gorsel effectlere takilmayip senaryo icin izlenecekse guzel. pinhead hakkinda bazi gercekleri ogreniyoruz.
 

sedobey

Pure Parfum
Satış Onaylı
Katılım
23 Mar 2017
Mesajlar
833
Prisoners
Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal oynadığı soluksuz izlenecek polisiye, gerilim, dram..
izlemediyseniz önerimim.
 

Starboy

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
25 Haz 2018
Mesajlar
1,561
Zootropolis

minik yeğenlerimle birlikte izledik. animasyon filmlerinin genelinde olan ailecek izlenebilecek neşeli eğlenceli ve öğretici film. ailesiyle birlikte havuç yetiştiriciliği yapan bir tavşanın polis olmak istemesini konu alan bir yapım. daha fazla spoiler vermeyeyim :)
 
Üst