DUDAK BAKIMI

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,996
Benim gibi kırmızı, bordo ruj insanıysanız dudak bakımı yapmanız zorunlu. Ben dudak bakımımı Bepanthol cilt bakım kremine saf shea butter karıştırarak yapıyorum. Dudaklarım neme doyuyor. Bunu her akşam yapıyorum. Sabahları ise sadece Bepanthol uyguluyorum, shea katmadan.
 

almıla

Perfume Lover
Katılım
23 Tem 2016
Mesajlar
1,928
watsonsdan bi dudak balmı aldım onu kullanıyorum hafif renk veriyor ruj başkasında çok seviyorum ama kendim kullanamıyorum çok nadir
 
U

ukiyo

Misafir
Benim vazgeçilmezim Blistex Med Plus. Şu an aynı anda birkaç tane lip balm kullanıyorum ama Blistex'ten aldığım randıman her zamanki gibi çok iyi. Özellikle benim gibi mat ruj sevdalıları yatmadan önce bol Blistex Med Plus sürerse, o tüm günü kurtarır.

Dior Lip Maximizer da aslında başka işleve bakmakla birlikte dudakları onarıyor, bu da vazgeçilmezlerimden. Çok çok çok iyi.

Ayrıca yeni markalardan denediklerimden Incia'nın bergamot-limonlusu da fena değil.
 

Yinthei

Extrait de Parfum
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
496
Daha önce Neutrogena’nın lip balmını kullanıyordum.
Bitince değişiklik olsun diye Nivea Med Repair aldım, hiç memnun kalmadım. Dudağa doğru dürüst sürülüp sürülmediği bile belli değil, nemlendirmesi de yeterli değil.
Yazın beni idare eder de kışa doğru kesinlikle her yerde methini duyduğum Blistex Med Plus almayı düşünüyorum
 

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,996
Frudia mor kapaklı dudak bakım balmı kullanıyorum bir süredir. Minik kavanozda. Etkisi muazzam. Gece yatmadan önce dudaklarıma sürüp iyice yediriyorum. Sabaha kadar büyük oranda emiliyor. Yumyumuşacık oluyor dudaklar. Kesinlikle tavsiyedir.
 
Üst