CALVİN KLEİN EUPHORİA

elle61

Perfume Lover
Satış Onaylı
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
5,963
Açılış notası: Nar
Orta Notalar: Orkide ve nilüfer çiçeği
Baz Notalar: Menekşe, kehribar, maun ve misk.
İlk açıldığı andan son notalarına kadar nar etkili bir kere. Nar çok yoğun. Parfümün teması nar üzerine kurulu. Ben seviyorum bu durumu. Nar bence nefis kokuyor. Öyle yılbaşılarda yere nar atan tiplerden değilim ancak ben narın tadını ve kokusunu gerçekten çok seviyorum.(yere nar atan tiplere saygı duyuyorum, herkes canının istediğini yapmakta özgür.) Buradaki narın işlenişi öyle meyvemsiliğini öne çıkartıcı değil de daha oryantal biçimde. Kehribar ve maun ile parfüm, meyvemsilikten son derece uzak. Menekşe hafif bir pudramsılık da katmış bu parfüme. O da kayda değer bence.
Parfüm gayet tatlı ancak tatlılığı insanı öldürecek biçimde değil. Kabul edilebilir bir tatlılığı var. Bir Angel gibi tatlılıkta çığır açmış durumda değil.
Bence gayet güzel bir oryantal gourmand.
Çok kadınsı bir parfüm. Asla erkek kullanımına uyacak gibi değil.
Yaş isteyen bir koku, lütfen kokusu çok güzel diye genç kızlar kullanmasın.
Yapım yılı 2005. İlk çıktığında henüz atanmamıştım. İsmini yeni yeni duyuyor, şişesinden nefret ediyordum. Şişesini davlumbaza benzetiyordum. Çıktığı gibi patlama yapmıştı. Aynı dönemlerde Chanel Coco Mademoiselle de patlama yapmıştı. Atandıktan 3 yıl sonra Mademoiselle ve Euphoria arasında kalmıştım. Mademoiselle almıştım ben. Bugün olsa yine aynı seçimi yaparım. Geçmiş zaman olur ki...
 

ҠƱĿҠƐDĪSĪ

Eau de Parfum
Katılım
24 Ağu 2017
Mesajlar
207
Bir zamanlar çok beğenerek kullanmıştım ama gel gelelim her yerde dolumu vs o kadar çok yaygındı ve gün içerisinde o kadar çok fazla bayandan alıyordum ki kokusunu bu beni parfümden soğutmuştu.
Tıpkı lancome la vie est belle gibi ..ilk çıktığında aşk yaşamıştım kendisiyle ama kısa bir süre sonra her adım başı herkeste aynı kokuyu alınca parfümümden soğumuştum.
 

Karina

Eau de Cologne
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
39
5 yıldır rafta duruyordu Euphoria..))) Hediye gelmişti bana )) hiç yüz vermedim bu parfüme muhtelif oud lar beni meşgul ediyorladi..bu sabah denedim biraz miss dior cherie hatırlattı bana..
 

Mademoiselle

Eau de Cologne
Katılım
11 May 2021
Mesajlar
43
Uzun yıllar boyunca bilmem kaç şişe kullandığım parfüm. Şimdi kokusunu duymak bile istemiyorum. Aşkımız sona erdi :)
 
Üst